NIJE POŽALILA

Danijela Dvornik u svom otočnom raju donijela odluku s kojom se mnogi ne bi složili

Udomljena mješanka Obama ljubimica je Danijele Dvornik koja s njom živi u Sutivanu, gdje je kupila maslinik i u novi dom preuredila nekadašnju obiteljsku vikendicu.

Zvuči krajnje jednostavno, ali gotovo svi koji su se odlučili na taj korak na kraju su požalili što su se u tu avanturu upustili. Ali ne i Danijela Dvornik koja je vikend bez osobitih obaveza u svom otočnom raju na Braču iskoristila da uljepša svoju ljubimicu Obamu. Na svom Instagram Storyju ­Danijela Dvornik se pohvalila fotografijama svoje četveronožne ljubimice, koja je već 14 godina prati na svakom koraku i bez čijeg društva ne može zamisliti svoju svakodnevicu.

image

Danijela Dvornik

SASA BURIC/CROPIX

"Prvo sam je oprala, onda osušila, pa isfenirala, a onda uzela škare u ruke i krenula...", napisala je Danijela Dvornik uz fotografije koje je objavila. Na prvoj je pokazala za koliko dlake je olakšala svoju kujicu, a na idućima smo vidjeli i Obamu s novom frizurom. "Nije loše ispala... Dali bi se tu još neki detalji srediti, ali...‘, piše uz fotografiju na kojoj Obama gleda u kameru, dok je uz treću, na kojoj je psić već izgubio strpljenje za poziranje pred njezinom kamerom Danijela Dvornik napisala: "Nije imala strpljenja. Bitno je da je sad čista i mirišljava."

image

Danijelin ljubimac s novom frizurom

INSTAGRAM

Profesionalni groomeri nipošto ne preporučuju takve pothvate, jer je šišanje mekodlakih ljubimaca vrlo složen, zahtjevan i dugotrajan posao, koji psi - bez obzira na to koliko vole svoje gazde i koliko god im bili odani - teško podnose. A rezultati su obično krajnje zabrinjavajuć, pa i komičan, jer nije bitno samo pogoditi ravnomjernu dužinu dlake, nego i pratiti liniju tijela da ne bi na kraju izgledali kao očerupani i puni rupa, pri čemu su najosjetljivije točke - glava i noge.

image

Danijela Dvornik živi na Braču

INSTAGRAM

Kako god, Danijela Dvornik je za svoje prvo šišanje Obame zaslužila prolaznu ocjenu, a hoće li se i ubuduće upuštati u slične pothvate tek ćemo vidjeti. Kako je poznato kujicu je udomila da joj pravi društvo kad je ostala sama u kući, jer se njezina kći Ella Dvornik odselila na drugu adresu sa svojim tadašnjim dečkom.

image

Za sunčanih dana terasa je njezin raj

VOJKO BASIC CROPIX

"Moja kujica ima znakovito ime - Obama, jer sam je dobila na dan kada je Obama pobijedio na izborima. Obama je tako zvučno, egzotično i jako prezime, ali meni zvuči dobro i kao ime. Ona je mješanka pudla, koker španijela i maltezera. Preslatka je, pokupila je sve dobre odlike, ne linja se, mala je i jako pametna", tim je riječima Danijela Dvornik opisala svoju kujicu. Sa suprugom, legendarnim splitskim glazbenikom Dinom Dvornikom bila je vlasnica pudla Asa, koji je poživio dugih osamnaest godina i koji ih je oboje uveseljavao.

image

Na otoku se bavi i maslinarstvom

VOJKO BASIC CROPIX

"Jednom pas, uvijek pas. Nakon Asa, pudla koji je poživio 18 dugih godina, nisam htjela novog psa, iako me tada Dino nagovarao da uzmemo drugog. Imali smo mnogo ponuda, ali oboje smo znali kakvog želimo i da nam se takav pas mora sam dogoditi. Na žalost, Obama je stigla nakon Dinove smrti i jako mi je žao što je nije upoznao jer znam da bi je obožavao. A opet mi je drago što je ušla u moj život baš u pravom trenutku, čim sam je ugledala znala sam da je ona - ta. Presretna sam što je imam i naprosto je obožavam. Jako je dobra i poslušna, brzo uči i obožava se maziti ", izjavila je Danijela.

Linker
15. travanj 2024 21:06