David i Victoria Beckham

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
MENTALNI MIR

David Beckham prekršio suprugino zlatno pravilo, a Victoria mu nije ostala dužna

Modna dizajnerica i bivša spajsica od svih ukućana traži da poštuju njezino vrijeme, mentalni mir i trenutke koje posvećuje samo sebi.

Modna dizajnerica i bivša spajsica od svih ukućana traži da poštuju njezino vrijeme, mentalni mir i trenutke koje posvećuje samo sebi.

S obzirom na količinu poslovnih i privatnih obaveza modnoj dizajnerici i bivšoj spajsici Victoriji Beckham najdragocjeniji trenuci u danu su oni koje ima samo za sebe. "U našoj kući postoji jedno zlatno pravilo, za koje svi znaju i svi ga poštuju: u teretani želim biti sama, jer je to jedino vrijeme koje imam samo za sebe. Tih sat vremena vježbe s osobnim trenerom jamac su mog mentalnog mira", otkrila je Victoria Beckham u razgovoru za nedjeljno izdanje Timesa i dodala da tu rutinu nitko nema pravo prekidati ili kršiti - osim njezine djece, i to samo u hitnim slučajevima.

image

Supružnici na gala svečanosti u Nacionalnoj galeriji u Londonu

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

No, nakon nepune 24 godine braka legendarni nogometaš David Beckham, koji će sa suprugom Victorijom idućeg ljeta proslaviti srebrni pir, očito se malo opustio, pa je tako nonšalantno ušetao u kućnu teretanu dok je njegova supruga ondje odrađivala svoje serije pod nadzorom osobnog trenera Bobbyja Richa.

David Beckham u prostoriju je ušetao bez majice, zgrabio masažni pištolj i počeo se opuštati na podu ne ispuštajući pritom mobitel iz ruke - potpuno nesvjestan da ga supruga pritom snima svojim mobitelom u ogledalu koje prekriva čitav zid njihove kućne teretane.

"Neki od nas moraju se gadno pomučiti za svoju liniju, a drugi baš i ne...", napisala je Victoria u svojoj objavi, a njezini su pratitelji ispravno zaključili da pritom misli na sebe jer je u tom trenutku odrađivala napornu vježbu uspinjanja stepenicama. "No, nekima to očito niti ne treba da bi izgledali sjajno", zaključila je Victoria Beckham komplementirajući suprugu na izgledu. I zaradila šesto tisuća lajkova.

image

David i Victoria Beckham iduće godine slave srebri pir

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Njezini svakodnevni rituali osim vježbanja uključuju spavanje s maskom na licu, korištenje iscjeljujuće energije kristala koje drži raspoređene na svom noćnom ormariću, ali ih često i nosi sa sobom u torbici te rigorozan način prehrane baziran na ribi i blanširanom povrću kojim održava liniju.

Linker
28. travanj 2024 03:02