David Beckham

 RYAN BROWNE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Iskren i emotivan

David Beckham priznao: Victoria i ja ne znamo kako smo preživjeli 27 godina zajedno

Svjetski poznati bivši nogometaš David Beckham gostovao je u podcastu "SmartLess" kojeg vode holivudski glumci Jason Bateman, Sean Haye i Will Arnett i iskreno progovorio o braku s Victorijom i nedavnom Netflixovom dokumentarcu o njegovom životu.

Svjetski poznati bivši nogometaš David Beckham gostovao je u podcastu "SmartLess" kojeg vode holivudski glumci Jason Bateman, Sean Haye i Will Arnett i iskreno progovorio o braku s Victorijom i nedavnom Netflixovom dokumentarcu o njegovom životu.

David Beckham (49) gostovao je u najnovijem izdanju podcasta "SmartLess" koje izlazi u ponedjeljak, 20. svibnja i govorio o svom braku s Victorijom i nedavnom Netflixovom dokumentarcu o njegovom životu. Priznao je da su se oboje pitali kako su preživjeli 27 godina zajedno s obzirom na sve što su prošli. Bivši nogometaš Manchester Uniteda i Engleske rekao je da su oboje bili emotivni gledajući dokumentarac te kako je unatoč svim usponima i padovima u svom životu zahvalan što su i dalje sretni zajedno dok se približava njihova srebrna godišnjica braka u srpnju. "To je jedna od stvari oko koje oboje postajemo emotivni, a nakon što je sve bilo gotovo i konačno smo pogledali dokumentarac, pogledali smo se i rekli si kako ne znamo kako smo prošli kroz posljednjih 27 godina, ali jesmo i imamo sjajnu obitelj, sjajan posao i sretni smo. I da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, naravno da imaš svoje uspone i padove, svi to znaju, ali na kraju dana bili smo sretni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima" rekao je David.

image

David i Victoria Beckham na premijeri Netflixovog dokumentarca "Beckham"

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY

"Znate, ona je bila Spajsica, ja sam igrao za Manchester United, i čak i kad smo prolazili kroz teška vremena, zapravo smo brinuli jedno o drugome i to je bio najbolji dio svega. Imali smo svega 21 i 22 godine kad smo se upoznali, a vjenčali smo se kada smo imali 23 i 24 godine. Dobili smo prvog sina kad sam ja imao 23 godine, Brooklyna, a čim se on rodio naša obitelj je dobila novu dimenziju i naše su odgovornosti tada bile usmjerene prema njemu", rekao je David za najnovije izdanje podcasta "SmartLess". Naglasio je kako je jako sretan sa svojim životom sada. Zauzet je svojim poslovnim suradnjama s modnim i kozmetičkim markama, a osim toga suvlasnik je i predsjednik MLS nogometnog kluba Inter Miami nakon uspješne igračke karijere. "Jako sam sretan i osjećam se blagoslovljeno što sam imao karijeru kakvu sam imao i igrao za momčadi koje jesam i iskusio sve to. Imao sam sreće što sam upoznao Victoriju kad sam je upoznao jer sam oduvijek želio imati djecu mlad kako bi i ona mogla proživjeti moju karijeru sa mnom. Imao sam tu sreću da su sva tri dječaka proživjela većinu timova za koje sam igrao i to je za mene bio jako važan dio mog života", rekao je.

image

Romeo, Cruz, Harper, David i Victoria Beckham

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Davida su u podcastu kojeg su vodili holivudski glumci Jason Bateman, Sean Haye i Will Arnett pitali i o njegovoj nedavnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji te oko čega što će ljudi o njemu saznati je bio najviše uzbuđen. "Da budem iskren, bio sam nervozan zbog svega. Kad sam otišao u mirovinu prije 10 godina, htjeli su da tada napravimo dokumentarac, a tada zapravo nisam bio spreman pogledati unatrag. Bio sam spreman uskočiti u nešto drugo, kao što je bio klub u Miamiju. Ali onda, otprilike dvije godine nakon moje 10. godišnjice umirovljenja, počeli smo raspravljati i razgovarati o tome i pomislili - Ok, možda je ovo pravo vrijeme", rekao je. Jedan od razloga zašto je želio snimiti dokumentarac bila je, kaže, njegova obitelj jer je želio da imaju sve na jednom mjestu i da se uvijek mogu prisjetiti najboljih trenutaka.

"Znate, tu je bila vraška priča - od odgoja, preko različitih klubova za koje sam igrao, do uspona i padova i moja je karijera uvijek bila na neki način tobogan, ali bio sam jako sretan što sam bio uspješan, zbog momčadi za koju sam igrao i suigrača koje sam imao. Iskreno rečeno, šokiran sam reakcijama na dokumentarac", rekao je. Dokumentarni film posvećen Davidu Beckhamu nastao je u suradnji s njime, njegovom obitelji, prijateljima i ključnim osobama koje su imale ulogu u njegovom zvjezdanom usponu, kako na nogometnom terenu, tako i izvan njega. Obitelj je ustupila čak i osobne arhivske snimke iz posljednjih 40 godina.

Linker
19. svibanj 2024 16:47