ŠTO SLIJEDI?

Depp protiv Heard: Novi zaplet, a tinta na presudi jedva se osušila

Prva najava filma o sudskom procesu između Johnnyja Deppa i Amber Heard podgrijava teoriju o njegovoj patološkoj ljubomori.

Tinta na presudi u procesu godine, desetljeća, stoljeća..., zovite ga kako želite, kojim je holivudska zvijezda Johnny Depp sprala ljagu nasilnika i patološki ljubomornog zlostavljača sa svog imena od optužbi bivše supruge Amber Heard, jedva se osušila, a novi zaplet je već pred vratima.

image

Amber Heard je iz sudnice izašla - neraspoložena

SHUTTERSTOCK

Svega četiri mjeseca od presude koja je Johnnyju Deppu donijela i lijepu financijsku satisfakciju za muke i blaćenje u javnosti, stigao je prvi trailer, najava filma ‘Hot Take: The Depp/Heard Trial‘, čija se premijera 30. rujna s nestrpljenjem iščekuje.

Pogledajte video

U njemu bivši holivudski par igraju Mark Hapka i Megan Davis, kojima je redatelj dodijelio naslovne uloge. Deppovu odvjetnicu Camillu Vasquez igra, pak, Melissa Marty, dok je Mary Carrig pripala uloga Heardove odvjetnice Elaine Bredehoft.

"Prvi je dan suđenja. Ispred sudnice su se okupili obožavatelji obje strane, no jedna je u očitoj prednosti", tim riječima televizijske reporterke, koja izvještava uživo, započinje najava filma.

image

Johnny Depp je suđenjem sprao ljagu sa svog imena

SACHS RON/CNP/ABACA/SHUTTERSTOCK

U njemu se ponovno naglašava navodna Deppova patološka ljubomora koju je osjećao prema Amber Heard, a pogotovo prema glasinama da se viđa s Jamesom Francom, čije je ime bilo navedeno na glumičinoj listi svjedoka, ali koji se nikada - iz samo njima poznatih razloga nije pojavio u sudnici.

Svi znamo kako je sve na kraju završilo, a ljubitelji filma pitaju se što je iduće. Hoće li sad Johnny Depp, primjerice, u drugom filmu igrati Jamesa Franca, lovca na suknju Amber Heard?

Linker
16. travanj 2024 13:22