IRIS I MARKO LIVAJA

Deset godina ljubavi koja intrigira maštu nacije: "S tobom, u tvojim rukama, volim te!"

Splitski nogometaš i fitness trenerica obilježili su prvo desetljeće svoje veze koju su okrunili brakom i djecom Elizabetom i Lorenzom.

Jedan od najpoznatijih domaćih celebrity parova Iris i Marko Livaja na svoj su način proslavili 10. godišnjicu veze. Povodom ljubavi koja puno desetljeće intrigira maštu i privlači pozornost javnosti Iris Livaja je na svom Instagramu objavila fotografiju njihovog poljupca i napisala: "Ljubav s tobom. Deset godina u tvojim rukama. Volim te!". Kao glazbenu podlogu iskoristila je pjesmu "Together We Fly" filipinskog boy benda TNT Boys.

‘‘Dragi Bog me pogledao u vezi Marka‘‘, rekla je svojedobno Iris Livaja o bračnoj sreći sa splitskim nogometašem Markom Livajom kojeg je opisala kao - hodajuću emociju.

‘‘Marko je nepredvidiv, ne govori puno, nego radi. Svoj na svome je u obitelji i najbližem krugu prijatelja. Tu će se otvoriti, biti opušteniji, a svugdje drugdje vidjet ćete ga s puno strpljenja, s puno poštovanja prema svima. On je uz to i pun iznenađenja i jako je pažljiv‘‘, tim je riječima Iris Livaja, bivša manekenka i fitness trenerica, opisala supruga s kojim je vezu započela početkm 2014.

image

Iris i Marko Livaja slave deset godina ljubavi

INSTAGRAM

‘‘Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. A mi smo znali kako će vrijeme biti najbolji pokazatelj hoćemo li ostati zajedno ili ne. I eto, pokazalo je", prisjetila se Iris početka njihove ljubavi.

image

Iris je čestitala Marku na osvajanju Kupa 2022.

BOZIDAR VUKIčEVIć CROPIX

Par je u vezi dobio dvoje djece, danas sedmogodišnju Elizabet i sinčića Lorenza koji će u veljači proslaviti treći rođendan, a svoju ljubav su okrunili brakom početkom svibnja prošle godine u Crkvi svetog Stjepana na Sustipanu. Djeveruša joj je bila kćerkica Elizabet, kuma bivša novinarka i politologinja Lana Pavić, dok je Marku Livaji kum bio Mate Mamić, prijatelj iz djetinjstva.

Iris je u razgovoru za Gloriju otkrila i kako je njezin Marko unatoč predanosti sportskoj karijeri po kojoj se ravna njihov obiteljski život, sasvim solidna pomoć u kućanstvu.

image

Njihovo vjenčanje 2022. bio je društveni događaj godine u Splitu

BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX CROPIX

‘‘Evo, ovako izgleda jedan moj prosječan dan: Lorenzo se budi oko šest, a onda i ja s njim, ali ide i rano leći, pa navečer mogu odraditi neke kućanske obaveze poput peglanja. Ujutro krećem s kavom i doručkom, pa trening – ili moj ili Markov, onda obavim spizu, pa je kuhanje, ručak... A ručak tempiram u točno određeni sat. Želim da mi muž i djeca jedu kako treba, meni je to važno. A ni Livaja nije baš tip da ne zna ispeći jaje. Napravit će razne salate, ispeći meso, a snaći će se i kada treba klincima smutiti kakvu kašicu‘‘, nahvalila je Iris supruga.

image

Marko i Iris Livaja ne skrivaju koliko se vole

LIVIO ANDRIJIć/CROPIC

Kod navijača Hajduka oboje uživaju veliko poštovanje i specijalan status, jer su zajednički donijeli odluku da se Marko Livaja nakon jedanaest godina internacionalne karijere vrati na Poljud i ponovno odjene bijeli dres.

image

Marko i Iris Livaja

INSTAGRAM/RIRIL33
Linker
24. ožujak 2024 13:41