Ljubav nema pravila

Devet dama koje su zaprosile muževe: ‘Shvatila sam da on neće napraviti ono što želim i izgovoriti to na takav način‘

Ove poznate dame nisu marile za tradiciju, nego su htjele biti sigurne da će završiti u braku sa svojim odabranicima.

Devet poznatih dama odlučile su uzeti ljubavnu sudbinu u vlastite ruke te pritom zaobići tradiciju, one su zaprosile svoje muževe. Svaka od njih ima svoj razlog i način na koji je to napravila - neke su se na taj potez odlučile iz šale, neke je ponio trenutak, a treće su to pomno planirale. Kakva god d aje izvedba bila - uspjelo im je pristali su na prosidbu, većina njih se vjenčala sa svojim partnerima, no ima priča koje nisu trajale zauvijek.

Jodie Turner-Smith

Glumac Joshua Jackson kojeg domaća publika dobro zna iz legendarne serije 'Dawson's Creek' otkrio je nedavno da je brak sa sadašnjom suprugom i majkom njihove kćeri Jodie Turner-Smith zapravo bio njezina ideja. Na pitanje Jimmyja Fallona - jesu li oduvijek znali da se žele vjenčati? Joshua je iznenadio odgovorom.

image
Joshua Jackson i Jodie Smith Turner
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Znao sam odmah čim me pitala. Zaprosila me na Staru godinu, bili smo u Nikaragvi. Bilo je jako lijepo i nevjerojatno romantično, šetali smo plažom, a ona me pitala da se vjenčamo", ispričao je glumac.

Jenna Bush Hager

Kći predsjednika Georgea Busha i voditeljica Jenna Bush Hager pretekla je svog supruga u prosidbi i to čak za pet godina. "Ja sam zaprosila Henryja", otkrila je nedavno u intervjuu. To nitko nije znao, jer ju je partner - odbio - a zaprosio ju je pet godina kasnije.

image
Henry Chase Hager i Jenna Bush Hager
MARY EVANS PICTURE LIBRAR/PROFIMEDIA

Jenna je bila u ranim dvadesetima kada je znala da se želi udati. "Nakon tri mjeseca veze, plesali smo, moguće da sam popila božićni koktel, tad sam mu rekla - Ovo je to, znam to, hajmo se jednostavno vjenčati, što čekamo?", opisala je veliki trenutak Bush Hager. Henry je ispao glas razuma u vezi. "Lud sam za tobom, ali ti si mlada", odgovorio je i tehnički, bio je u pravu. Vjenčali su se 2008. te su dobili troje djece.

Čitajte i: Dosta im je filtera i straha od starenja! Nevena, Ida, Karmela i brojne druge pokazuju se bez šminke: ‘Ovo sam ja!‘

Sandra Bagarić

Operna diva Sandra Bagarić već je 24 godine u braku s Darkom Domitrovićem, par ima sinove Lovru i Marka, ovog proljeća za RTL Exkluziv ispričali su kako je započela njihova ljubav koja je isprva bila zabranjena. Današnji suprug joj je bio profesor na Muzičkoj akademiji, a zaljubili su se dok je još studirala, ona je imala 18, a on 28 godina. Nakon pet i pol godina veze Sandra je uzela stvar u svoje ruke i zaprosila ga.

image
Sandra Bagarić i Darko Domitrović
BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Bili smo na Pagu i ona je iz čista mira kleknula, zaprosila me", ispričao je Darko i dodao da je s njima bio i kum Lovro koji je to i fotografirao. Sandra je objasnila i zašto je to napravila. "Ja sam jedna poetična i romantična duša i ja sam shvatila da on nikad neće napraviti ono što ja želim i nikad neće izgovoriti na takav način, napravila sam sebi predstavu", kazala je.

Britney Spears

Pop zvijezda zaprosila je svog bivšeg supruga Kevina Federlinea još 2004. kada su letjeli iz Irske u New York. "Odjednom sam rekla - što ako bi se htio vjenčati te sam ga zapravo pitala da se vjenčamo", objasnila je tada Britney Spears. U prvi mah Kevin ju je odbio. "To me iznenadilo. Mislio sam da dečko mora pitati djevojku. Nakon nekoliko minuta ja sam zaprosio nju", objasnio je Federline. Dodao je da je već neko vrijeme znao kako je ona 'ta', iako mu brak u tom trenu nije bio prvi na listi - no učinio je to bez imalo zadrške.

image
Britney Spears i Kevin Federline
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Pink

Pjevačica je u lipnju 2005. uzela svoj bračni statu u svoje ruke tako da je zaprosila Careya Harta, veliko pitanje zvijezdi motocrossa na finalu utrke Pro 250 class. Kada je ulazio u treći krug utrke, podigla je ploču na kojoj je pisalo 'Hoćeš li se oženiti sa mnom?' Kada Hart nije uspio stati na novu ploču je napisala: 'Ozbiljna sam!' Vjenčali su se šest mjeseci nakon, a danas imaju kći Willow i sina Jamesona.

image
Pink i Carey Hart
ADMEDIA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ida Prester otkrila kako je upoznala svog Vanija: 'Nije me zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj...'

Lindsey Vonn

Američka skijašica i zlatna olimpijka Lindsey Vonn zaprosila je svog supruga, zvijezdu hokeja P.K. Subbana kao dio posebnog božićnog iznenađenja 2019. Fora je tome da su već bili zaručeni. O svemu se našalila na društvenim mrežama.

image
Lindsey Vonn i P.K. Subban
PLANET/PROFIMEDIA

"Sretan Božić svima! Na drugu obljetnicu veze uzvratila sam uslugu i zaprosila P.K.-a i pristao je", napisala je skijašica. No sreća nije dugo trajala, par je raskinuo zaruke i vezu krajem 2020.

Kristen Bell

Glumački par prosidbu je isprva učinio na tradicionalan način, kada je 2009. Dax Shepard zaprosio Kristen Bell - no istovremeno su se javno zakleli da se neće vjenčati dok svi ljudi to neće zakonski moći. Nakon povijesne presude Vrhovnog suda u Kaliforniji kojom je srušena zabrana braka homoseksualnim parovima, Kristen to proslavila javnom prosidbom svog partnera.

image
Kristen Bell i Dax Shepard
SPLASH/PROFIMEDIA

"Dax Shepard hoćeš li se oženiti sa mnom?" napisala je Kristen uz oznake 'Ljubav je ljubav' i 'jednakost braka' u lipnju 2013. On joj je uzbuđeno odgovorio da hoće. Par se vjenčao u intimnoj ceremoniji tog listopada.

Diane von Fürstenberg

Modna dizajnerica nekoliko puta je odbila prosidbe sadašnjeg supruga Barryja Dillera. Diane von Fürstenberg ispričala je kako su jednog dana u New Yorku vidjeli stari par u šetnji u kojoj je muškarac štitio svoju suprugu. "Oboje smo pomislili istu stvar, da jednog dana želimo biti taj par. To smo si i rekli tada". No ni tada se nisu zaručili.

image
Diane Von Furstenberg i Barry Diller
AFP/PROFIMEDIA

Mnogo godina kasnije kada Diane nije znala što pokloniti Dilleru za rođendan, smislila je ideju. "Nazvala sam ga i rekla mu - znaš što, ako želiš udat ću se za tebe za tvoj rođendan. On je odgovorio da će vidjeti može li to organizirati", ispričala je dizajnerica. U braku su od 2001.

Elizabeth Taylor

Legenda Hollywooda imala je sedam muževa, ali samo je jednog ona zaprosila. Elizabeth Taylor pitala je za brak britanskog glumca Michaela Wildinga, koji je bio 20 godina stariji od nje. Nakon što je pristao, vjenčali su se 1952. Par ima dvoje djece sinove Michaela i Christophera, na kraju su se prijateljski rastali.

image
Elizabeth Taylor i Christopher Wilding sa sinovima.
SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 14:53