Jared Leto na londonskom Tjednu mode 

 HENRY NICHOLLS AFP
GODINE SU SAMO BROJ

Dijete i u 50-ima: Slavni oskarovac iznenađuje svojim novim, opasnim hobijem

Američki glumac, glazbenik i inovator Jared Leto šokirao je stanovnike njemačke metropole svojim novim hobijem.

Američki glumac, glazbenik i inovator Jared Leto šokirao je stanovnike njemačke metropole svojim novim hobijem.

Američki oskarovac, glumac, glazbenik i investitor svoj uspjeh, kako je izjavio, duguje osebujnom karakteru i snazi kreativnog mišljenja, pa za njega granice, konvencije i pravila postoje samo zato da bi se - kršile. U sklopu promocije novog albuma svog benda Jared Leto stigao je u Berlin i stanovnike njemačke metropole šokirao kad se u plastičnim natikačama uspeo uz vanjski zid hotela De Rome Berlin Mitte u kojem je odsjeo.

Ovo nije prvi put da je Jared Leto pokazao svoje penjačko umijeće. Slične scene ove je godine priuštio stanovnicima Praga, gdje se također uspeo po zidu hotela u kojem je odsjeo, a u New Yorku je vožnju biciklom prekinuo da se popne na građevinu čija mu se fasada učinila dovoljno izazovnom za penjački pothvat.

image

Jared Leto priuštio je atrakciju stanovnicima njemačke metropole

HOLGER KURSIKOWSKI/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njegove urbane penjačke avanture lede krv u žilama, jer opasnost od pada prilikom najmanje dekoncentracije ili pogreške uvijek postoje, iako je Jared Leto iskusni slobodni penjač koji je prošao neke od najzahtjevnijih smjerova u Sjedinjenim Državama. No, tada je bio osiguran sigurnosnim užetom i u pratnji kolega koji su mogli reagirati ako stvari krenu po zlu, a u svojim urbanim pustolovinama ovisi isključivo sam o sebi.

image

Lani je odmor proveo s topmodelom Kelsey Merritt na Sardiniji i zainteresirao je za slobodno penjanje

CIAO PIX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Pritom je zašao u zrele godine, pa će na Štefanje ove godine proslaviti 52. rođendan, ali je u glavi očito još uvijek ostao klinac koji obožava adrenalinske izazove, te voli provocirati i živcirati sve oko sebe. Jedan je od rijektih oskarovaca koji se ne ustručava pokazati da mu holivudski stil života ne odgovara i ne ustručava se to pokazati, ali je njegovo ime i dalje na A listi najvećih studija zbog nevjerojatne sposobnosti transformacije i spremnosti da zbog uloge učini doslovce što god je potrebno kako bi bio uvjerljiv pred kamerom.

image

Ispenjao je neke od najzahtjevnijih smjerova

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Za ulogu transrodne osobe oboljele od AIDS-a u filmu "Dobri dileri iz Dallasa" koja mu donijela Oscara smršavio je dvadeset kilograma i obrijao doslovce svaku dlaku sa svoga tijela - uključujući obrve i trepavice. "Kada drastično smršavite, to mijenja način na koji hodate, kako se osjećate. A kad obujete cipele s visokim potpeticama, to mijenja način na koji se krećete i zahtijeva prilagodbu. Svako jutro, bez obzira na sve, izašao bih iz kombija kad su me ostavili na setu i nosio štikle. Uvijek sam bio u štiklama", ispričao je Jared Leto koji je u showu Jamesa Cordena otkrio kako nema pojma gdje mu je zlatni kipić Američke filmske akademije.

image

Jared Leto je adrenalinski ovisnik

NJ/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Nisam ga vidio otprilike tri godine. Tražio sam ga posvuda, ali kao da je u zemlju propao. Nadam se da je u dobrim rukama gdje god da jest", objasnio je u svom stilu zaprepaštenom voditelju. Njegov dom je bivša vojna baza u Laurel Canyonu u blizini Los Angelesa, opasana zidom i bodljikavom žicom, koja se prostire na površini od pet hektara. Sasvim dovoljno za vječitog neženju koji je doduše osvojio srca brojnih ljepotica, glumica i supermodela, ali o braku i djeci ne razmišlja.

image

S bratom Shannonom, bubnjarom njihovog benda 30 Seconds to Mars

HENRY NICHOLLS AFP
Linker
28. travanj 2024 18:13