KAKVA PRIČA

Domaći voditelj letio u Šangaj samo da je vidi, a zaprosio ju je na Adventu na Zrinjevcu

Popularni televizijski voditelj u paru s Gabrielom Pilić nastupa u Plesu sa zvijezdama, a privatno je obiteljski čovjek koji obožava suprugu Leu, te sinove Maura i Manuela.

Popularni televizijski voditelj Frano Ridjan u trećoj je emisiji showa Ples sa zvijezdama s partnericom Gabrijelom Pilić otplesao slowfox, a prije nastupa progovorio je o svojoj najvećoj ljubavi, supruzi Lei, komunikologinji s kojom odgaja sinove Maura i Manuela. "Mi kršni momci smo ovako nježni", izjavio je emotivni Ridjan opisujući svoju javnu prosidbu na zagrebačkom Adventu na Zrinjevcu prije sedam godina.

image

Plesni partneri Frano Ridjan i Gabriela Pilić

RANKO SUVAR CROPIX

Frano je svoju suprugu Leu upoznao u studentskim danima, na prvi spoj su izašli tek godinu dana nakon što su se upoznali, a javno ju je zaprosio na paviljonu na Zrinjevcu te je za tu priliku osmislio pravi spektakl koji je uključivao zbor i plesače. A u ekskluzivnom razgovoru za Gloriju otkrio je i što je najluđe učinio zbog ljubavi.

image

Na predstavljanju nove sezone opalili su selfie

RANKO SUVAR CROPIX

"Odletio sam iz Zagreba za Šangaj samo da je vidim i pozdravim na radnome mjestu", izjavio je Ridjan koji je 2019. nakon petnaest godina rada na državnoj javnoj televiziji prešao na komercijalnu Novu TV. Te godine dobili su sinčića Manuela, koji je dvije godine mlađi od svog starijeg brata Maura. Kako je Lea porijeklom s otoka Krka njihov je stariji sin rođen u Rijeci, a mlađi je na svijet došao u Zagrebu.

image

Gabriela Pilić i Frano Ridjan

RANKO SUVAR CROPIX

Roditeljski dopust za očeve Frano je iskoristio s oba sina, a u razgovoru za Gloria.hr opisao je kako on gleda na očinstvo i što bi želio postići u životu svojih sinova. "Nadam se da ćemo uspješno proći i vrtić i školu i ostale izazove bez većih poteškoća, jer stvarno bih volio da jednom, na kraju moga puta, njih dvojica stanu i kažu da je tata bio dobar", rekao je Frano Ridjan i dodao: "Koristio sam ono što mnogi tate ni ne znaju da mogu - dva mjeseca roditeljskog dopusta, koji smijete koristiti do osme godine djetetova života. Mislim da je vrijeme da mijenjamo običaj u kojem je odgoj djeteta isključivo "ženin posao", a otac je tu da priskrbi sredstva za djecu. Sustav je takav da većina ljudi radi od devet do 17 sati, što znači da vašu djecu odgajaju i o njima brinu drugi, zato preporučujem da barem ta dva mjeseca roditeljskog dopusta iskoristi svaki tata. Naravno da sam iskoristio priliku između dva projekta na Novoj TV napraviti isto s mlađim sinom."

image

Frano Ridjan i Gabriela Pilić

NOVA TV
Linker
23. travanj 2024 11:42