Za svega nekoliko dana

Domenica iznenadila obožavatelje viješću da odlazi iz Zagreba, doznali smo kamo ide

Glazbenica, iza koje je nekoliko intenzivnih poslovnih mjeseci, odlučila je uzeti predah i promijeniti adresu. Nazvali smo je da provjerimo kamo ide.

Glazbenica Domenica Žuvela zaintrigirala je pratitelje nakon što je putem Instagram storyja najavila kako se za nekoliko dana seli iz Zagreba. Naime, glazbenica će u Zagrebu ostati do 29. svibnja, kada se emitira posljednja epizoda showa Plesa sa zvijezdama u kojem je nastupala i sama Domenica, a sada će kolege ponovno bodriti iz studija.

No, odmah potom Domenica se seli natrag u Split, gdje inače živi, a posljednja je četiri mjeseca provela u Zagrebu zbog snimanja Plesa sa zvijezdama.

Rođena u Veloj Luci, Domenica nam je priznala kako ne može zamisliti da živi u Zagrebu.

image

Domenica Žuvela

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

"Stvarno volim Zagreb iako me najviše veže za poslovne obaveze. No, ja sam rođena na otoku i potrebno mi je more. Ovih nekoliko mjeseci bilo je stvarno prekrasno, stekla sam neke nove navike, vodila život nenormalnim tempom, a sada se jedva čekam vratiti kući", govori glazbenica.

Čitajte i: Domenica Žuvela iznenadila potezom: Već je rezervirala Arenu Zagreb za 2030. godinu

Dodala je i kako se veseli ponovno vratiti svojoj staroj karijeri - onoj pjevačice.

image

Domenica Žuvela

SASA BURIC/CROPIX CROPIX

Protekli su mjeseci za glazbenicu bili izrazito uzbudljivi - u poznatom je showu pokazala nevjerojatne plesačke vještine, najavila je koncert u Areni Zagreb 2030. godine, a nedavno je otkriveno i tko joj je dečko. Osim toga, nedavno je s prijateljicama Mijom Dimšić i Andreom Andrassy otputovala u Beč na koncert glazbenice Dua Lipe.

Čitaj i: Fotografija koja ih je otkrila: Domenica s tajanstvenim dečkom Ivanom na posebnom slavlju

Linker
18. travanj 2024 07:57