INSTAGRAM
NIKAD DOSTA OPREZA

Drama u obitelji legendarnog američkog skijaša: "Roditelji trebaju biti na oprezu..."

Bivši američki skijaš Bode Miller, olimpijski pobjednik i vječiti suparnik Ivice Kostelića, sa suprugom Morgan odgaja šestero djece.

Bivši američki skijaš Bode Miller, olimpijski pobjednik i vječiti suparnik Ivice Kostelića, sa suprugom Morgan odgaja šestero djece.

Legendarni američki skijaš Bode Miller, 45-godišnji olimpijski pobjednik i četverostruki svjetski prvak u alpskim disciplinama, vječiti takmac našeg najboljeg skijaša Ivice Kostelića, svoj je život opisao u autobiografiji "Go Fast, Be Good, Have Fun" (Živi brzo, budi dobar i zabavljaj se) iz 2005. No, njezin je naziv smislio prije nego što su ga snašle najveće nedaće i privatna tragedija gubitka 19-mjesečne kćeri Emeline, koja se u lipnju 2018. utopila u susjedovom bazenu. A upravo je objavio da se njegov 3,5-godišnji sin Asher otrovao ugljičnim monoksidom, te zbog trovanja završio na bolničkom liječenju.

"Incident se dogodio kad se teretni automobil s kranom za radove na visini parkirao ispred naše kuće kako bi obavio dogovorene popravke. No, vozač nije ugasio motor, pa smo naših šestero djece pozvali u kuću da ne budu izloženi ispušnim plinovima. Kako nijedna kuća, pa ni naša, nije apsolutno izolirana od vanjskih utjecaja, Asheru je usprkos tome što je boravio u zatvorenom prostoru, na kraju pozlilo, a bolničke pretrage su pokazale da je je bila riječ o trovanju ugljičnim monoksidom. Asher je sada dobro i potpuno se oporavio, ali upozoravam sve, posebno roditelje, na opasnost koju predstavlja ovaj tihi ubojica, te ih pozivam na ugradnju alarma koji detektira povišene vrijednosti ugljičnog monoksida", napisao je Bode Miller uz fotografije sa sinom, koji je lanjskog prosinca završio na hitnoj zbog febrilnih konvulzija.

Bode Miller sa suprugom Morgan Miller ima šestero djece: 19-mjesečnu kćerkicu Scarlet Oliviju, 3,5-godišnje blizance Ashera i Aksela, 4-godišnjeg Eastona i 7-godišnjeg Nasha, a iz prethodnih veza ima još dvoje djece: 10-godišnjeg sina Natea i 14-godišnju kćer Dace.

Linker
27. travanj 2024 08:53