ČEŽNJA ZA ODLASCIMA U KAZALIŠTE

Dugoiščekivani susret! Naša glumica oca nije vidjela pet mjeseci: ‘Sunce mi je zasjalo‘

Jelena Miholjević jedva je dočekala dan kada će moći ponovno vidjeti svog oca, legendarnog glumca Borisa Miholjevića. U Domu za starije Centar posjetila ga je u društvu brata. Tatu su iznenadili kavom i kolačima.

- Kad sam ugledala tatu, sunce mi je zasjalo - kaže glumica Jelena Miholjević (51), koja se nakon pet mjeseci razdvojenosti napokon vidjela s ocem, legendarnim glumcem Borisom Miholjevićem (82).

On, naime, posljednjih nekoliko godina živi u Domu za starije osobe Centar, a Jelena ga je posjetila s bratom, glazbenikom Pavlom Miholjevićem (50), iznenadivši ga punom zdjelom kolača i termosicom tople kave.

Čitajte i: Tužni dani za Jelenu Miholjević: ‘Nismo se vidjeli već pet mjeseci, jedva čekam da ga zagrlim‘

image
Glumica je jedva dočekala susret sa svojim ocem.
Privatni album

Njemu je ta izolacija teže pala nego nama jer nije smio izlaziti.

- Vrijeme je kratio uz radio, televiziju i čašicu razgovora s mamom moje prijateljice Barbare Nole koja je također u domu. Nedostaju mu šetnje i odlasci u kazalište, ali već kujemo postpandemijske planove. Cijepio se, čeka drugu dozu i nadam se da će uskoro smjeti izaći iz doma jer je korisnicima još uvijek ograničeno kretanje - kaže glumica, sretna što će svog tatu sada ipak moći češće viđati.

image
Glumca Borisa Miholjevića posjetila su njegova djeca, iznenadivši ga kavom i kolačima na otvorenom.
Privatni album
Linker
08. travanj 2024 13:09