dugogodišnja ljubav

Ekskluzivno: Paula Jeričević pred oltarom dva dana prije finala, lijepa mladenka zablistala u glamuroznoj vjenčanici

Finalistica poznate emisije udala se za dugogodišnjeg partnera kojega poznaje gotovo cijeli život, a ovu je posebnu večer posvetila važnoj osobi.

Paula Jeričević koju imamo prilike pratiti u hit emisiji Ples sa zvijezdama izrekla je sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Filipu Tonkoviću. Plesačica je zablistala u vjenčanici brenda Tabja koju je pronašla - putem Instagrama, a mladenci će ovu posebnu večer sa svojih dvjestotinjak uzvanika proslaviti u restoranu Heart by Lido.

image
PRIVATNI ALBUM

Inače, Paula i Filip se poznaju gotovo cijeli život - i u srednjoj i u osnovnoj školi išli su u isti razred, a zajedno su već deset godina.

Tema njihovog vjenčanja su maslinove grančice, a plesačica je dekoraciju odlučila posvetiti svome pokojnom djedu koji je rođen na Korčuli, a obožavao je svoj mali maslinik u Zrnovu. Ovo je na neki način Paulina zahvala za ljubav i uspomene koje joj je kroz život pružao.

Njihova je vjenčana kuma je prijateljica iz studentskih dana, a kum je zajednički prijatelj iz osnovne škole s kojim su oboje odrasli.

image

Paula i Filip se poznaju gotovo cijeli život.

PRIVATNI ALBUM

Osim bračnog partnera Filipa, na vjenčanje je došao i Paulin plesni partner, Filip Vidović sa zaručnicom Natašom Pavičević. Podsjećamo, vjenčanje se odvija samo dva dana prije finalne večeri emisije Ples sa zvijezdama u kojoj se Paula i Vidović bore za pobjedu.

image

Mladenci će ovu posebnu večer sa svojih dvjestotinjak uzvanika proslaviti u restoranu Heart by Lido.

PRIVATNI ALBUM

"Filip i Nataša su svakako dio našeg posebnog dana, to sam znala čim smo odradili prvu probu. Ipak sam s Filipom izgradila jedan predivan prijateljski odnos koji će, nadam se, potrajati zauvjek", kazala nam je Paula.

Čitajte i: Filip Vidović o djetinjstvu, plesu i zarukama: ‘Vjenčanje neće biti tako skoro‘

Paula nam je prije same ceremonije rekla i nešto više o pripremama za vjenčanje:

"Same pripreme nisu trajale dugo, restoran i bend smo riješili odmah kada smo odredili datum, a sve ostalo smo rješavali u hodu, po nekima čak i prekasno, ali svima tvrdim od početka da je sve moguće i da ništa nije prekasno, kao i da se bezveze nerviraju. Imala sam pravo jer smo sve uspjeli s minimalnom dozom stresa!"

Iako će uzvanici tijekom cijele noći moći uživati u Paulinim plesnim pokretima, plesačica je za prvi ples odlučila prepustiti spotlight svom novopečenom suprugu, a riječ je o pravom miksu plesnih pokreta koje prati pjesma The Time of My Life.

Linker
02. travanj 2024 16:53