Sretno!

Fani Čapalija o velikom danu i novoj stranici u životu: ‘Nikada se nisam zamišljala u braku‘

Poznata Splićanka sprema se za intimno slavlje u krugu najbližih prijatelja. Za Gloria.hr otkrila je što će si poželjeti kad bude rezala tortu, a povjerila nam je i svoje planove koji se tiču životnih promjena...

Bivša misica Fani Čapalija 10. travnja slavi 47. rođendan, no u svjećice će puhati tek za nekoliko tjedana. Kako nam je kazala velika joj je želja da važan datum u njezinom životu obilježi s nekolicinom najbližih prijatelja, a budući da su svi raštrkani po Hrvatskoj, slavlje je odlučila prolongirati za početak svibnja.

"Mnogi moji prijatelji ne žive u Splitu, a uz to moraju svi uskladiti svoje obaveze jer su im pretrpani rasporedi. Uglavnom, slavlju se silno veselim. Nije važno da bude na točan datum, važno je da su sa mnom svi ljudi koje volim", kazala nam je Fani, koju smo uhvatili u listanju obiteljskih albuma. Kako nam je rekla, na današnji dan uvijek se voli prisjetiti proslava s njezinom obitelji, sestrom Blankom te pokojnim roditeljima.

image
JOSKO PONOS/CROPIX

"Najljepše uspomene me vežu uz te rođendane, kad sam još bila djevojčica. Ljubomorno ih čuvam u svom sjećanju i često gledam fotografije. Znam se pošteno nad njima i isplakati, ali na kraju se uvijek gledajući ih i prisjećajući se vratim na onaj stih ‘šaka suza vrića smija, ča je život vengo fantazija‘...", raznježeno nam je rekla Fani, koja nam je otkrila i što si je poželjela za 47. rođendan.

"Osim zdravlja sebi i svojim najbližima, mir. Pri tom mislim na onaj u srcu, mir sa samim sobom. A i dobar tulum u svibnju", smije se Fani.

Čitajte i: Fani Čapalija prisjetila se vremena kad je bila misica: ‘Svima nam fali malo ljepote i radosti‘

image

Fani Čapalija krasila je naslovnicu prvog broja magazina Gloria.

SASA BURIC/CROPIX

Nekoć jedna od naših najtraženijih ljepotica posljednjih godina vodi miran život u malom mjestu Čiovo nadomak Splita, no za naš je portal kazala da namjerava okrenuti novu stranicu u životu.

"Planiram se vratiti u Split. Time sam trenutno najviše okupirana. Na sadašnjoj adresi mi je lijepo, no fali mi moj rodni grad”, ispričala nam je u dahu Fani, koja od preseljenja u Split dolazi samo radi društvenih događanja ili zbog posla.

Naime, još uvijek rado prihvaća pozive za modeling te je prošlo ljeto bila jedna od zvijezda slavljeničke kampanje kreatorice Monike Sablić.

"Snimanja me i dalje jako vesele, pogotovo kad je riječ o hrvatskom dizajnu, primjerice Anamarije Asanović ili Monike Sablić", iskrena je Fani.

Po mnogima jedna od naših najljepših misica, koja je tu titulu ponijela sa svega 18 godina, povjerila nam je i postoji li u njezinom životu neki važan muškarac.

Podsjetimo, Fani je bila u braku s bivšim nogometašem Ivicom Mornarom, a rastali su se 2001.

"Kako bi se sad osjećali svi moji muški prijatelji kada bih rekla da nema? Naravno da ima, godinama već. I svi su mi jako važni, baš kao i ja njima. No, nemam ozbiljnih planova na ljubavnom polju. Nikad se nisam zamišljala u braku, iako sam već bila udana, pa se tako ne zamišljam ni sad. Mogu se zamisliti u lijepom odnosu s osobom koja mi je bliska i posebna, a takvom odnosu ne treba potvrda u vidu potpisa na komadu papira", ispričala nam je Fani, koja se silno veseli još jednom velikom datumu.

Iduće godine bit će točno tri desetljeća otkako se na izboru za Miss svijeta plasirala među pet najljepših djevojaka. Mnogi se i danas zorno sjećaju kako joj je holivudski glumac Pierce Brosnan zadivljeno uputio nekoliko komplimenata kad je u večernjoj haljini na točkice prošetala ispred njega. A uz širok osmijeh ispratio ju je s pozornice i nakon njezinog legendarnog odgovora "It‘s ok" na pitanje što misli o prezentiranju misica u kupaćim kostimima.

Linker
25. travanj 2024 15:55