LJUBAV SE NE KUPUJE

Fotografije iz obiteljskog albuma Gatesovih: Ponosan Bill poslao srcedrapajuću poruku kćeri

Jennifer Gates, najstarija kći osnivača Microsofta i njegove bivše supruge, proslavila je 27. rođendan, a mama i tata čestitali su joj dosad neviđenim fotografijama iz obiteljskog albuma.

Možete imati sav novac ovog svijeta, ali najbolje stvari u životu ne mogu se kupiti novcem. To zna i američki milijarder Bill Gates, osnivač Microsofta i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, čija je najstarija kći Jennifer Gates, njegova mezimica, 26. travnja proslavila 27. rođendan. "Sretan rođendan, Jenn! Hvala ti što me nastavljaš oduševljavati svojom inteligencijom, kreativnošću i suosjećanjem za druge. Presretan sam i privilegiran što sam tvoj tata, ponosim se svime što si postigla. Volim te zauvijek", napisao je Bill Gates u objavi na Instagramu uz dosad neviđenu zajedničku fotografiju iz obiteljskog albuma.

Oglasila se i Jenniferina majka, Melinda French Gates, koja se od Billa Gatesa razvela 2021. nakon 27 godina braka. "Sretan rođendan Jenn, nevjerojatno zvuči da je prošlo već 27 godina. Bilo je nevjerojatno iskustvo gledati te kako rasteš, baš kao i danas kad podižeš vlastitu kćer, bila si i zauvijek ćeš ostati najveća radost mog života", napisala je Melinda French Gates. Oglasila se i Jenniferina sedam godina mlađa sestra Phoebe Gates: "Hvala ti što si me naučila najvažnijim životnim lekcijama, te važnosti iskrenosti i istine u našim životima. Sretan rođendan najboljoj starijoj sestri koju sam mogla zamisliti. Hvala ti na svemu, volim te", napisal je mlađa sestra.

Jennifer Gates je početkom ožujka objavila da je sa suprugom Nayelom Nassarom, američkim jahačem egipatskog podrijetla, prvakom u preponskom jahanju, dobila kćerkicu, čije ime još nisu komunicirali javnosti.

Jennifer i Nassar vjenčali su se u listopadu 2021., a studenticu medicine i profesionalnog jahača spojila je ljubav prema plemenitim životinjama i konjičkim natjecanjima. Njezini roditelji Bill i Melinda Gates razveli su se preklani, a zbog kćerine strasti redovito su se u njezinom društvu pojavljivali jedino na turnirima u preponskom jahanju. A kćeri su - kad su doznali da će postati djed i baka - pomogli u akviziciji dvoetažnog penthousea u njujorškoj četvrti Tribeca koji više odgovara njihovim trenutačnim potrebama od stana na Petoj aveniji u kojem su dotada živjeli.

Linker
19. travanj 2024 19:58