Georgina Rodriguez

 INSTAGRAM
NJEN ZLATNI KAVEZ

Georgina pokazala savršenu figuru, kolekciju torbica i luksuz u kojem uživa u Rijadu

Španjolska influencerica početkom godine se s nogometnim superstarom Cristianom Ronaldom preselila u Saudijsku Arabiju.

Španjolska influencerica početkom godine se s nogometnim superstarom Cristianom Ronaldom preselila u Saudijsku Arabiju.

Početkom godine sve je izgledalo i više nego idilično: Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor težak pola milijarde eura s najboljim klubom Saudijske Arabije Al Nassrom, te se sa svojom životnom partnericom Georginom Rodriguez i djecom preselio u Rijad. Uz brojne benefite koje nogometaš, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihovih petoro djece mogu uživati u toj arapskoj zemlji, definitivno spada i luksuzan smještaj, ali i mogućnost da ne budu kažnjeni za svoje ponašanje zbog kakvog bi drugi prema šerijatskom pravu - odgovarali. Za remećenje javnog reda i mira u toj su zemlji predviđene drakonske kazne, ali za Ronalda i Georginu, baš kao i za njihovu djecu to ne važi pa tako Georgina na javnim mjestima ne mora biti odjevena po strogim pravilima šerijata i pokrivena od glave do pete.

image

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s kćerkicom Bellom

INSTAGRAM

Obitelj osim toga na stalnom raspolaganju ima najbolje kuhare iz čak tri restorana, u kojima ih uvijek čeka spreman stol u zasebnoj prostoriji, a ako to žele narudžbu mogu konzumirati i kod kuće.

No, četiri mjeseca kasnije čini se da niti Ronaldno, niti Georgina nisu presretni zbog preseljenja u Saudijsku Arabiju. Bez obzira na sav novac koji u Rijadu zarađuje, saudijska liga je ipak nogometna provincija, a Ronaldovo nezadovoljstvo se prelijeva i na njihov privatni odnos, zbog čega se pojavljuju brojne spekulacije da se sedmogodišnjoj vezi portugalskog nogometnog superstara i španjolske influencerice bliži kraj.

Cristano Ronaldo gotovo na svakoj utakmici svoga kluba Al Nassre direktno ili indirektno pokazaje svoje nezadovoljstvo prema suigračima, treneru, pa čak i navijačima, a Georgine odavno nema u svečanoj loži u kojoj je na prvim utakmicama svog dragog bila stalna gošća.

image

Georgina je pokazala djelić svoje kolekcije torbi

INSTAGRAM

Ako se tako ponaša na terenu, pred očima medija i javnosti, što li tek radi unutar četiri zida vlastite kuće, koji poznavatelji prilika opisuju kao zlatni kavez optočen mramorom, skupocjenostima i luksuznim namještajem. U svojoj najnovijoj objavi na Instagramu pokazala je kako izgleda njezina svakodnevica - brčka se u kupki s ružiniim laticama, kupa se s djecom u bazenu okruženom palmama s pogledom na luksuzne limuzine koji im stalno stoje na raspolaganju, a svoje pratitelje je počastila i fotografijom dijela svoje kolekcije torbica na kojima joj može pozavidjeti svaka žena.

Linker
28. travanj 2024 10:14