VISOKA CIJENA

Glumica izgubila živce zbog razvoda od nogometaša: ‘Prije mene bio je goljo, sad će platiti‘

Španjolska glumica Hiba Abouk nakon tri godine braka i dvoje djece razvodi se od 12 godina mlađeg supruga Ashrafa Hakimija, nogometaša PSG-a i marokanskog reprezentativca, koji je svoju imovinu prepisao - majci.

Još ne znamo što je presudilo njihovom braku, ali sudska bitka u brakorazvodnoj parnici između 36-godišnje španjolske glumice Hibe Abouk i 24-godišnjeg nogometaša Achrafa Hakimija, prvotimca pariškog PSG-a i marokanskog reprezentatica - po svemu sudeći bit će nemilosrdna.

Potkraj ožujka objavljeno je da se supružnici razvode nakon tri godine braka, u kojem su dobili sinove Naima i Amina, i to svega par tjedana nakon što je jedan od najbolje plaćenih nogometaša mlađih od 25 godina - optužen za seksualno zlostavljanje. Prijavu je podnijela djevojka koju je doveo u svoj pariški stan i s njom, prema njezinim riječima, imao seksualni odnos protiv njezine volje, što on - poriče. Kako god, zbog njezine prijave francuski sud mu je do podizanja ili odbacivanja optužnice zabranio svaki kontakt s navodnom žrtvom, ali mu nisu zabranjena putovanja izvan zemlje, pa može i nadalje igrati međunarodne utakmice svog kluba i nastupati za marokansku nogometnu reprezentaciju.

image

Achraf Hakimi i Hiba Abouk lani u Cannesu

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Je li dovođenje drugih djevojaka u njihovu spavaću sobu bila kap koja prelila čašu Hibe Abouk, tek ćemo saznati, no sigurno je da se slučaj dogodio u vrijeme dok je ona sa sinovima boravila na odmoru u Dubaiju. Nakon što je podnijela zahtjev za razvod, Hiba je doznala još jednu tajnu svoga supruga. Kad je zatražila blokiranje njegovih bankovnih računa i nekretnina do donošenja pravomoćne sudske presude o rapodjeli bračne stečevine, saznala je da je Hakimi većinu svog bogatstva "darovao" i dao na raspolaganje svojoj majci Saidi Mouh.

image

Hiba Abouk na premijerii filma ‘Yo Mate A Mi Marido‘ u Madridu lani

OSCAR GONZALEZ/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Hakimijeve nekrtetnine, pa čak i nakit, te automobili glase na ime njegove majke, a na njezin račun su isplaćivani i bonusi koji mu pripadaju prema lukrtativnom petogodišnjem ugovoru, teškom 60 milijuna eura, koji je preklani potpisao s pariškim klubum.

‘‘Moja majka je bila čistačica, a otac je radio kao ulični prodavač. Bili smo skromna obitelj, ponosna na svoje marokanske korijene, koja se u Madridu borila da preživi. Danas se ja borim za njih svaki dan. Žrtvovali su se zbog mene, uskratili su mojoj braći mnogo toga da bih ja uspio‘‘, izjavio je svojedobno Hakimi, koji se već kao 17-godišnjak kao mlada nada kojoj su proricali veliku sportsku budućnost našao na nišanu najvećih menaždera i klubova.

image

Preklani su zajedno bili na Balmainovoj reviji u Parizu

ZABULON LAURENT/ABACA/SHUTTERSTOCK

Ali je time postao i meta ljepotica, od kojih mu je 12 godina starija glumica Hiba Abouk osvojila srce. Uz nju je upoznao svijet show biznisa, mode i filma, jer ga je Hiba sa sobom vodila na revije velikih dizajnera na Pariškom tjednu mode, na filmske premijere i festival u Cannesu na Azurnoj obali, na čijem je crvenom tepihu upoznao najveće holivudske zvijezde.

I činilo se da je njihov brak izgrađen na solidnim temeljima, te ravnopravnosti, jer je Hiba imala svoj život i karijeru prije nego što je upoznala Hakimija. Vjenčali su se 2020. nakon dvije godine veze, a preklani su dobili sinove blizance. No, bračna monogamija očito je dojadila slavnom nogometašu te je od života poželio više, a to ga je na kraju koštalo i razvoda, čija je cijena zasad nepoznata. Hiba Abouk od njega je prvo zatražila deset milijuna eura, a kad joj je Ashraf Hakimi ponudio pet puta manju svotu, odlučila ga je iscijediti do zadnjeg centa.

image

Rossy de Palma i Hiba Abouk na Gaultierovoj reviji na Pariškom tjednu viske mode 2016.

BERZANE NASSER/ABACA/SHUTTERSTOCK

Koliko je Ashraf Hakimi u tri godine njihova braka zaradio relativno je lako utvrditi, jer postoji pisani trag za sve uplate koje je kasnije transferirao na majčin račun ili pretvorio u pokretnu ili nepokretnu imovinu. "Imam povjerenja u španjolsko sudstvo i pravda je sigurno na mojoj strani. A on je bio goljo, nitko i ništa, prije nego što me upoznao, prije braka sam ga izdržavala", izjavila je Hiba.

Linker
06. ožujak 2024 08:58