Zajedno su stigle na Njujorški tjedan mode lanjskog rujna

 GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
KOMPLIMENTI ZA LENI

Heidi Klum jako je ponosna na svoju kćer koja je krenula njezinim stopama

Najstarija kći njemačkog supermodela Heidi Klum krenula je majčinim stopama, a lani je dobila svoju prvu samostalnu modnu naslovnicu.

Najstarija kći njemačkog supermodela Heidi Klum krenula je majčinim stopama, a lani je dobila svoju prvu samostalnu modnu naslovnicu.

Majka je njoj najveća podrška, zajedno su odradile prve editorijale za naslovnice modnih časopisa, ali niti kći nije ostala dužna, nego joj je pomogla da dobije sudsku bitku protiv bivšeg supruga koji ju je posvojio. Ali i nakon razvoda bivšoj je zabranio da s (tada mloljetnom) djecom putuje izvan granica Sjedinjenih Država.

"Ponosna sam na Leni, smatrajte me najponosnijom majkom na svijetu. Uz modnu karijeru studira uređenje interijera, a to je stvarno zanima i odlična je studentica", izjavila je Heidi Klum u razgovoru za američki časopis People.

image

Leni Olumi Klum s mamom je stigla na Milanski tjedan mode

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Njemački supermodel na dodjelu je stigla s kćeri Leni Olumi, čiji je biološki otac Flavio Briatore, talijanski playboy i svojedobno jedan od najutjecajnijih ljudi u svijetu Formule 1, a posvojio ju je američki glazbenik Seal, s kojim je Heidi Klum dobila još troje djece. Njihova veza smatrana je jednom od najromantičnijih u svijetu showbiznisa, no rastava i razvod bili su im kako to već obično biva - gorki.

image

Heidi Klum, Leni Olumi Klum i Bill Kaulitz na premijeri ‘Jurskog svijeta‘

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Sudska drama ‘Heidi protiv Seala‘ trajala je godinama, a najduže postupak o zabrani putovanja izvan Sjedinjenih Država čemu se Seal dugo protivio. Sve dok iskaz Leni Olumi početkom pandemije koronavirusa nije odigrao ključnu ulogu u tome da majka s djecom smije otputovati u svoju rodnu Njemačku.

image

Heidi Klum i Leni Olumi Klum na Beverly Hillsu u Los Angelesu 2010.

BDG/SHUTTERSTOCK

"Ovo je teško jer jednako volim mamu i tatu, ali imam osjećaj da se moram oglasiti. Razumijem da su moji braća i sestra premladi da bi govorili pred sucem pa govorim u ime svih nas. Naša mama ima snimanje u Njemačkoj koje će trajati nekoliko mjeseci, a mi želimo ići s njom. Tata nam to ne dopušta, premda smo mu pokušali objasniti zašto želimo ići. Zato tražimo da sudac odluči o našem zahtjevu i pravu da budemo s majkom u Njemačkoj", izjavila je u svom iskazu tada 16-godišnja Leni. Lani je dobila svoju prvu samostalnu naslovnicu Glamoura, a prije toga je prvi put zajedno s majkom pozirala za naslovnicu njemačkog Voguea.

image

Leni Olumi Klum i Heidi Klum na Halloween Partyju lani u New Yorku

RICHIE BUXO/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 15:23