Ljubav pod svjetlima reflektora

Holivudska glumica progovorila o svojoj vezi s Benom Affleckom: "Bilo je užasno!"

Ana de Armas s poznatim je glumcem ljubovala godinu dana, a prema onome što je ovih dana ispričala za američke medije, njihova je veza pukla zbog pritiska javnosti.

Glumica kubansko - španjolskog podrijetla ovih je dana dala veliki intervju za američko izdanje magazina Elle, a u njemu se dotaknula i njezine veze s Benom Affleckom. Pričajući o njihovoj ljubavi koja je trajala godinu dana, Ana de Armas priznala je da joj je to bilo jedno od najgorih iskustava u životu.

"Ben i ja nigdje nismo imali mira. Novinari i fotografi pratili su nas u stopu, čak i kad bismo izišli prošetati pse. Za mene je to bilo toliko traumatično da sam se poslije našeg prekida iz Los Angelesa preselila u New York gdje imam puno više privatnosti", ispričala je mlada glumica.

image

Prema riječima mlade glumice za raspad njezine veze s Benom krivi su paparazzi koji ih nisu puštali na miru.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK

Zvijezda filmova ‘Deep Water‘ i ‘The Knives Out‘ koja je u Netflixovom filmu ‘Blonde‘ odlično utjelovila najpoznatiju plavušu Marilyn Monroe, Bena je upoznala 2000. Ljubav im se navodno dogodila na jednoj filmskoj premijeri, a kako su svjedoci njihovog susreta kasnije ispričali za medije, oboje su bili očarani jedno drugim.

Tijekom njihove veze Ben je Anu upoznao i sa svoje troje djece iz braka s Jennifer Garner, no unatoč početnoj strasti i zajedničkoj ljubavi prema psima, veza je potrajala svega godinu dana. Kao razlog razlaza spominjalo se naslaganje oko planova za budućnost, no mnogo je vjerojatnije da se Ana nije mogla nositi s pritiskom javnosti, kako je sada i sama priznala.

image

Ben i Ana zajedno su izdržali godinu dana.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Za razliku od Bena koji se niti ne trudi sakriti obnovljenu vezu s Jennifer Lopez, njegova bivša djevojka povukla se i s društvenih mreža, a sve kako bi svoj intimni život zadržala za sebe.

"Prije godinu dana sam izbrisala svoj profil na Twitteru, a zna se dogoditi da isto toliko na Instagramu ništa ne objavim", otkrila je glumica, koja je nakon Bena mir pronašla s potpredsjednikom Tindera, Paulom Boukadakisom.

Čitajte i: GDJE JE PUKLA VEZA? BEN AFFLECK I ANA DE ARMAS PREKINULI SU PUTEM TELEFONA

Linker
19. travanj 2024 02:38