Trećem braku Shannen Doherty s fotografom Kurtom Iswarienkom je došao kraj

 NO APOLOGIES PRODS/KOBAL/SHUTTERSTOCK
DALJE NIJE IŠLO

Ipak razvod! Slavna glumica koja živi bez prihoda s opakom bolesti: ‘Nije bilo drugog izlaza‘

Američka glumica Shannen Doherty, zvijezda serijala "Beverly Hills, 90210" objavila je da se nakon jedanaest godina braka razvodi od trećeg supruga.

"Jedini ljudi koji zaslužuju mjesto uz nas u našim životima su oni koji nam iskazuju ljubav, dobrotu, ljubaznost i potpuno poštovanje", tako glasi oproštajna poruka 52-godišnje američke glumice Shannen Doherty trećem suprugu, fotografu Kurtu Iswarienku od kojeg se razvodi nakon jedanaest i pol godina braka.

"Razvod je bila posljednja stvar koju je Shannnen željela i o njoj razmišljala. Ali dalje tako jednostavno nije išlo i razvod je bio jedini izlaz za nju iz postojeće situacije", izjavila je Leslie Sloane, glumičina agentica za odnose s javnošću za američki časopis People. Prema sudskim dokumentima glumica je zahtjev za razvod braka podnijela u siječnju ove godine i od trećeg supruga traži plaćanje mjesečne alimentacije, jer je zvijezda nekad iznimno popularnog serijala "Beverly Hills, 90120" trenutačno bez stalnih prihoda.

image

Supružnici Shannen Doherty i Kurt Iswarienko na gala događaju Lige za borbu protiv raka u Los Angelesu 2016.

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Glumica koju je proslavila uloga Brende u hit serijalu devedesetih godinama se, naime, već bori s rakom dojke, zloćudnom bolesti koja joj se preklani vratila, nakon što je 2017. ušla u remisiju. Kako nesreća nikad ne dolazi sama, nedavno je objavila da joj je glumački sindikat SAG-AFRTA odbio podmiriti troškove liječenja jer u protekloj godini nije zaradila 26.470 dolara, što je minimum da bi ostvarila pravo na zdravstveno osiguranje.

"Radim od svoje desete godine i redovito plaćam članarinu sindikatu, a kad zbog bolesti više ne mogu snimati nikog nije briga za mene. Mislim da možemo i moramo bolje", napisala je Shannen Doherty u svom priopćenju i pozvala kolegicu Fran Drescher, predsjednicu udruženja da učini nešto po tom pitanju. Fran Drescher je na tu funkciju, naime, izabrana preklani, a i sama je pobijedila rak maternice.

image

Ekipa serijala"Beverly Hills, 90210": Jennie Garth, Ian Ziering, Tori Spelling, Jason Priestley, Shannen Doherty, Brian Austin Green i Gabrielle Carteris

FOX/CBS/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Pravo na zdravstveno osiguranje ne smije biti vezano uz visinu prihoda u posljednjoj godini, jer smo na taj način svi osuđeni na to da ostanemo bez prava na liječenje u borbi s dugom i teškom bolesti", dodala je Doherty koja je 12. travnja proslavila 52. rođendan, a sa svojim pratiteljima na Instagramu redovito dijeli informacije o svom zdravstvenom stanju.

"Godine 2015. dijagnosticiran mi je rak dojke. Imala sam mastektomiju i bila na kemoterapiji i zračenju. Mnogo sam krvarila iz nosa zbog kemoterapije. Nisam sigurna je li netko od vas to doživio. Osim toga bila sam užasno umorna. No, razveselila sam se kada sam odjenula smiješnu pidžamu koju mi ​​je dala moja prijateljica Kristy. Izgledala sam si smiješno i u tome svemu sam se mogla nasmijati samoj sebi. Nadam se da ćemo svi pronaći humor kad se to čini nemogućim, jer stvarno pomaže", poručila je glumica i dodala da joj se bolest preklani vratila.

image

Posljednja zajednička fotografija supružnika na glumičinom instagramu

INSTAGRAM

"Osjećam da kao javna osoba imam odgovornost progovoriti o svojoj borbi te educirti ljude. Uz to želim pokazati da i teško bolesne osobe i dalje žive te mogu biti vrlo aktivne. Bez lažne skromnosti čini mi se da živim intenzivnije i strastvenije od mnogih svojih vršnjakinja bez zdravstvenih tegoba", dodala je Doherty, čiji je ljubavni život od samog početka krenuo krivim smjerom, baš u skladu s imidžom zločeste holivudske zvijezde devedestih koji ju je pratio.

Od prvog zaručnika Deana Jayja Factora, nasljednika kozmetičkog carstva, rastala se svega par tjedana nakon prosidbe, a on je zatražio sudsku zabranu prilaska bivšoj zaručnici koju je optužio za prijetnje i fizičko zlostavljanje. S prvim suprugom, glumcem Ashleyjem Hamiltonom u braku je izdržala svega šest mjeseci, a s profesionalnim igračem pokera Rickom Salomonom, zatražila je poništenje braka nakon devet mjeseci.

image

Poruka Shannen Doherty bivšem

INSTAGRAM

Dugo se činilo da je fotograf Kurt Iswarienko, s kojim se vjenčala 15. listopada 2011. njezin savršeni partner, no očito je da će glumica svoje bitke dalje morati nastaviti sama.

Linker
20. travanj 2024 00:24