JELENA BALIĆ
EKSKLUZIVNO

Iris Cekuš & Pedro Soltz predstavljaju Isabellu Marie: ‘Ona je dobra i nezahtjevna beba‘

Manekenka Iris Cekuš i njen suprug Pedro Soltz, brazilski model i lanjski pobjednik hrvatskog ‘Plesa sa zvijezdama‘, predstavljaju kćerkicu Isabellu Marie rođenu prije nepunih mjesec dana, koja je uljepšala život njima i jedanaest godina starijoj sestri Lari.

Manekenka Iris Cekuš i njen suprug Pedro Soltz, brazilski model i lanjski pobjednik hrvatskog ‘Plesa sa zvijezdama‘, predstavljaju kćerkicu Isabellu Marie rođenu prije nepunih mjesec dana, koja je uljepšala život njima i jedanaest godina starijoj sestri Lari.

Premda nema još ni mjesec dana, Isabella Marie Soltz dala je naslutiti da bi jednog dana mogla biti uspješan model. Baš kao i njeni roditelji, brazilsko-hrvatski par Pedro Soltz i Iris Cekuš, koji već više od dva desetljeća snimaju kampanje za najpoznatije svjetske brendove. Isabella, kako je najčešće zovu, svoje prvo profesionalno snimanje odradila je baš za uskrsni broj Glorije, a iako je na setu bila okružena "vojskom" ljudi, ni u jednom trenutku nije zaplakala. Ušuškana u naručju svojih roditelja i jedanaest godina starije sestre Lare bila je mirna i tiha pa je višesatno snimanje obiteljskog editorijala prošlo u trenu, opušteno, s mnogo topline i pozitivne energije.

image
Gloria produkcija

"Isabella Marie je dobra i nezahtjevna beba. Plače samo kad je gladna, a zaspi čak i bez uspavljivanja. Noću tako čvrsto da je moram buditi kako bih je nahranila", smije se Iris, koja bi uvijek "potpisala" i porođaj kakav je imala u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. U rađaonicu je, naime, ušla u dva ujutro, a za sat i 13 minuta na svijet je donijela djevojčicu koja ih je iznenadila gustom kosicom. Zbog obnove bolnice Pedro nije mogao biti pokraj Iris dok je rađala, ali nije ni otišao kući, kako su mu sugerirali na odjelu. Ostao je u čekaonici i iščekivao kćerkicu, koja je rođena četiri dana prije predviđenog termina. Iris je dan uoči dolaska prinove provela s Pedrom u gradu, a kasnije je sa susjedama bila na večeri u restoranu. Da je taj trenutak blizu nije vjerovala čak ni kad su u noći s četvrtka na petak krenuli trudovi.

image

Šminka: Dajana Pajkić

Frizura: Ivan Pervan za PrimeVision Salon

Asistentica: Josipa Gečević

Stilistica: Anela Martinović

Odjeća: s.Oliver

JELENA BALIĆ

"Kad su postali intenzivniji, rekao sam Iris kako bi bilo najbolje da se spremi za bolnicu. Nazvao sam njenu baku, jer su Irisini roditelji otišli na more, i zamolio je da dođe k nama kako Lara ne bi bila sama. Nisam paničario, ali bilo bi mi lakše da sam mogao biti s Iris dok je rađala", otkriva Pedro, za kojeg treći mjesec u godini sada ima posebno značenje. Isabella Marie je na svijet došla 10. ožujka, njegov rođendan je tri dana ranije, a lani u to vrijeme započela je njegova avantura u showu "Ples sa zvijezdama", gdje je i pobijedio. Novu sezonu redovito prati doma na televiziji, a partnerica u gledanju i komentiranju mu je Lara, koja je s tatom i nastupila u jednoj epizodi. Njihov bioritam sada se potpuno promijenio, sve se vrti oko Isabelle, ali odlično su se organizirali. Za novi broj Glorije otkrili su kakva je beba bila Lara, njihova 11-godišnja kći, ali i zašto su toliko dugo čekali s drugim djetetom te kakvi su roditelji.

U novom broju magazina Gloria ne propustite i ove teme:

  • MARIO MANDARIĆ Chef koji pleše i leti
  • GWYNETH PALTROW Sudnica kao modna pista
  • ANA OBREGON Majka u 69. godini
  • SPECIJAL: NIŠTA BEZ REKLAME Sve o predstavi kazališta Luda kuća u suradnji s Glorijom
  • MODA Zeleni zaštitni znak brenda Kate Spade
  • GASTRO Najbolje pince
  • PUTOVANJE: MIAMI Marjeta Kessler na jugu Floride
  • FELJTON: BROOKE SHIELDS Potresne tajne filmske zvijezde osamdesetih
Linker
27. travanj 2024 14:56