PROSIDBA U SHOWU

Ivan i Lejdi otkrivaju sve o svojoj ljubavi i svadbi na koju su pozvali cijelu Hrvatsku

Varaždinski plesač Ivan Jarnec svoju je djevojku Lejdi Perković nakon pet godina veze zaprosio - i to pred kamerama u polufinalu "Plesa sa zvijezdama" što je prva prosidba koja je pala u tom showu.

Zajedno su već pet godina, ali je svoju Lejdi prosidbom pred kamerama u polufinalnoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" - ostavio bez riječi i bez daha, jer o njegovim planovima nije imala pojma. Jedan od najemotivnijih trenutaka posljednje sezone najpopularnijeg televizijskog plesnog showa dogodio se kad je 23-godišnji Varaždinac Ivan Jarnec, mentor i plesni partner glumice Darije Lorenci Flatz, s kutijicom u ruci dotrčao do prvog reda u kojem je sjedila njegova draga Lejdi Perković, kleknuo pred nju i upitao je želi li se udati za njega, te u euforiji nakon njezinog pristanka na svadbu pozvao sve nazočne u studiju i pred malim ekranima. O njihovim zarukama dojmovi se nisu slegli niti dva tjedna nakon prosidbe, a mnogi ne mogu vjerovati da situacija pred kamerama nije bila inscenirana.

image

Ivan Jarnec i Lejdi Perković se savršeno nadopunjuju

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"Ne, stvarno nitko ništa nije znao, osim ljudi direktno uključenih u produkciju. Moja mama mi je, recimo, čestitala, ali i dodala da mi to neće zaboraviti do kraja života. Lejdini djed i baka su me isto tako zvali i rekli da ih ljuti što ih nisam unaprijed obavijestio. Ali kakvo bi to iznenađenje bilo da su svi znali...", smije se Ivan Jarnec, čiji je san bio da svoju Lejdi zaprosi na plesnom podiju. A kad je produkciji Nove TV rekao svoju želju, pao je dogovor da će to učiniti pred kamerama, ali da za Lejdi to mora ostati apsolutno iznenađenje.

image

Zaručnički prsten blista na Lejdinoj ruci

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"Čak smo i generalnu probu odradili bez nje, a njezina reakcija bila je hit", priča Ivan Jarnec, koji je svoju dragu upoznao u Varaždinu, na Špancirfestu 2018. godine. "Šetala sam gradom s prijateljicom, čije sam štence nosila u naručju, a Ivan koji je na Špancirfestu radio kao redar me počeo zafrkavati. Ne znam jesu li mu se svidjeli psići ili ja, ili svi mi skupa u paketu, ali tako je sve počelo...", priča Lejdi Perković, koja upravo završava školu za vizažiste, specijalne efekte, te kazališnu i filmsku masku, a nakon toga želi si ispuniti davnu želju i upisati studij slikarstva.

image

Ivan je plesač, a Lejdi vizažistica

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"Te godine sam se s mora vratio bez prebijene pare u džepu, jer sam s frendovima nakon mature svu ušteđevinu spiskao na Zrću. Pa sam se - iako sam tada imao pedeset kila s krevetom - zaposlio kao redar, da barem malo popunim budžet. I upoznao ženu svog života", priča Ivan Jarnec, koji je maturirao u Sportskoj gimnaziji u Mariboru i nakon toga upisao studij matematike na Sveučilištu u Ljubljani.

image

Upoznali su se na Špancirfestu

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"U Sloveniju sam se preselio nakon završene osnovne škole, jer više nije imalo smisla da me tata svaki dan poslije posla vozi na treninge u plesni klub Pingi u Maribor i da se kući vraćamo iza ponoći. Ali kad sam upisao studij sve skupa je jednostavno postalo prezahtjevno, pa sam se vratio kući i u Varaždinu započeo novi život sa svojom Lejdi", priča Ivan Jarnec, koji je bio deveterostruki slovenski prvak, polufinalist Svjetskog prvenstva, finalist Europskog kupa...

image

Upravo uređuju novi stan u Zagrebu

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

No, nikad nije zažalio što se prestao natjecati i postao trener. A velika podrška u toj odluci bila mu je i njegova draga koja ga je osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Lejdi je, kaže, njegov oslonac i najbolja prijateljica, a kad god ima loš dan dovoljna je jedna njezina rečenica i jedan njen osmijeh da mu se raspoloženje popravi.

"Jedino me stalno gnjavi da je naučim još bolje plesati, a meni je kad se vratim kući plesa preko glave...", smije se Ivan Jarnec koji radi kao profesionalni plesač i trener, a paralelno uz to vodi i svoju privatnu špeditersku tvrtku za dostavu. Lejdi Perković se, pak, u Varaždin iz rodnog Splita preselila s majkom, nakon razvoda svojih roditelja 2016., a otkrila nam je kako joj je nesvakidašnje ime odabrao stric, popularni pjevač Marko Perković Thompson.

image

Ivan Jarnec i Lejdi Perković

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"Trebala sam biti Paola, ali je stric želio specijalno ime za prvo žensko dijete u obitelji. Tako sam ja postala Lejdi, a moja prva rodica - Diva", govori Lejdi Perković, koja sad s Ivanom Jarnecom mora dogovoriti datum svadbe. S obzirom na sve poslovne planove, skoro preseljenje u novi stan, te činjenicu da je Ivan pred kamerama na svadbu pozvao cijelu Hrvatsku pa pripreme iziskuju pomno planiranje, posve je izvjesno da to neće biti ove godine. Ali je Lejdi posve sigurna da je u Ivanu Jarnecu pronašla savršenog muškarca s kojim će dijeliti dobro i zlo - zauvijek.

image

Ivan Jarnec i Lejdi Perković

TOMISLAV KRIŠTO/ CROPIX

"Sjajno se nadopunjujemo, sviđa mi se njegov karakter, jako je dobro odgojen, ambiciozan je i obavlja sve kućanske poslove. Boljega od Ivana ne mogu ni zamisliti", zaključuje Lejdi Perković.

Linker
05. ožujak 2024 14:59