Fast FWD

Ivana Husar o ljubavi, brizi o sebi i odgoju djece: "Mi nismo najbolji prijatelji, zna se hijerarhija"

Slavna Divasica, slavna Zvjezdica, danas pjevačka edukatorica, interpretatorica duhovne glazbe Ivana Husar u novom Fast FWD-u otkrila nam je koje je lekcije ona naučila od svojih učenika/ica, ali i od tri frajera s kojima živi, dva sina i muža. Životne, dakako, lekcije.

"Znanje dolazi iz rada i iskustva, ali ako ga držimo kao blago i ne dijelimo ga, onda stojimo na jednom mjestu i kao mentori se ne možemo izgraditi. Polaznici nas najviše uče", otkrila nam je Ivana Husar u razgovoru u kojem smo se dotaknuli brojnih tema, između ostalog i one o odgoju djece.

"Mi nismo najbolji prijatelji, kod nas se zna hijerarhija. Nino i ja smo oko tog pitanja vrlo old school.... Ujedno, klinci slušaju jako dobru glazbu, pa kada nisu s nama doma, suprug i ja uglavnom puštamo njihove playliste", kazala je Ivana.

S obzirom na to da smo u "mjesecu ljubavi", pjevačica je s nama podijelila i kako promišlja ideju ljubavi.

"Prvenstveno ću reći da je za mene Bog ljubav, na taj način sam ga ja i otkrila. Ljubav je formula u kojoj sve stvari sjedaju na svoje mjesto jer sve što činimo iz ljubavi, činit ćemo na jako dobar način. Ako gradimo odnose u ljubavi, oni će imati i slobodu, ljepotu, istinu...", poručila je Ivana i s nama i njezinu intimnu formulu slavne sintagme "rada na sebi":

"Redovita molitva. Čovjek uz molitvu može doznati puno toga o sebi i doći do istine, a ona je jako važna. Pogotovo danas, kada smo u šumi informacija, u kojoj se možemo vidjeti na tisuću načina, a samo je jedan pravi način", zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 02:17