ČESTITKE

Janica Kostelić rodila drugo dijete, najboljoj hrvatskoj sportašici obitelj je temelj svega

Naša najuspješnija sportašica svih vremena nakon sinčića Oskara, koji će 1. siječnja iduće godine proslaviti peti rođendan, rodila je drugo dijete.

Iz krugova bliskih obitelji Kostelić doznajemo da je Janica Kostelić dugi put postala majka. Naša najuspješnija sportašica svih vremena 1. siječnja 2019. rodila je sinčića Oskara, a prinovi u obitelji vesele se i Janičin brat Ivica Kostelić, šogorica Elin, a posebno djed i baka Ante i Marica Kostelić.

image

Janica Kostelić

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

"Obitelj je temelj svega. Obitelj nas potiče da ostvarimo ono što želimo i da se prepoznamo u čemu bismo mogli uspjeti. U našem slučaju se to možda i prenaglašava kao nešto posebno, a to bi zapravo trebalo biti normalno", ekskluzivno za Gloriju je izjavila Janica Kostelić, opisujući svoj put do olimpijskih i svjetskih medalja, te osvajanja Velikih kristalnih globusa za ukupne pobjede u Svjetskom kupu.

Iako je bila javna tajna da čeka drugo dijete, Janica se, kao i prvi put, o trudnoći nije javno oglašavala, niti se pojavljivala na društvenim događajima i javnim mjestima. Nikada nije željela otkriti ime oca svoga sina s kojim živi u Zagrebu, a često posjećuju Ivičinu obitelj u Ivanić-Gradu.

image

Janica Kostelić na Sinjskoj alci

TOM DUBRAVEC/CROPIX CROPIX

Otakako je napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport Janica Kostelić živi povučeno i samozatajno, a majka Marica i šogorica Elin su joj uvijek spremne uskočiti oko brige za Oskara, koji je u skladu s obiteljskom tradicijom obožava zimu i snijeg, te je odavno - proskijao.

S najvećom hrvatskom sportašicom svih vremena, osvajačicom četiri zlatne i dvije srebrne medalje na Zimskim olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju i Torinu razgovarali smo lani na dodjeli prve nagrade za životno djelo Hrvatskog skijaškog saveza, koja je dodijeljena njezinom ocu i treneru Anti Kosteliću, strategu njezinih i Ivičinih uspjeha.

"Vodim ga na skijanje, na mjesto gdje nas nitko neće prepoznati. Oskar obožava snijeg, već skija i vozi snowboard, to mu je najdraža zabava", otkrila nam je tada Janica Kostelić.

Linker
28. ožujak 2024 13:10