Mandatory Credit: Photo by Anthony Harvey/Shutterstock (14243561dg)
Geri Halliwell-Horner and Christian Horner
‘Ferrari‘ film premiere, London, UK - 04 Dec 2023

 ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
uz nju su prijateljice

Je li ovo kraj braka Geri Halliwell i Christiana Hornera? Slomljena je zbog emocionalne prevare

Podržala ga je u javnosti, a onda su čelnici automobilskog sporta s nepoznate email adrese dobili poruke koje je izmjenjivao s kolegicom, a koje bi ga mogle koštati braka.

Podržala ga je u javnosti, a onda su čelnici automobilskog sporta s nepoznate email adrese dobili poruke koje je izmjenjivao s kolegicom, a koje bi ga mogle koštati braka.

Kad se pomislilo da je završen skandal u svijetu Formule 1 izazvan optužbama protiv Christiana Hornera i njegovog navodnog neprimjerenog ponašanja prema kolegici iz tima Red Bull Racing, neugodna situacija dodatno se razbuktala. Naime, u javnost su procurile sporne poruke. Više od 70 poruka i fotografija, kako navode britanski mediji, su dokaz da je prešao granicu poslovnog odnosa. Poruke koje je Horner razmjenjivao su stigle na adrese čelnika Međunarodne automobilističke federacije te Formule 1. Mohammed Ben Sulayem, prvi čovjek FIA, te Stefano Domenicali, izvršni direktor F1, dobili su prepisku razgovora Christiana Hornera, piše Daily Mail. Materijal im je proslijeđen uoči utrke F1 u Bahreinu kojom započinje ovogodišnja sezona i to tek što je objavljeno da je interna istraga Red Bull Racing tima Hornera oslobodila svih optužbi.

Ono što je u ovom trenutku itekako moglo urušiti, osim karijere 50- godišnjeg bivšeg vozača utrka koji je postao jedan od najmoćnijih "igrača" u britanskom automobilističkom sportu, je i njegov brak s pjevačicom. Njegova supruga, bivša članica grupe Spice Girls, Geri Halliwell, na početku mu je javno pružila podršku, no saznanje da se Christian dopisivao s kolegicom, odnosno kako neki pišu asistenticom, potpuno ju je slomio. Geri je očajna zbog poniženja koje joj je nanio, otkrili su njezini prijatelji. Trebala je navodno i otputovati u Bahrein kako bi bila s njim ondje, no planove je sada odgodila.

"Geri je shrvana i bori se s jelom i spavanjem. Njezina obitelj i kolege iz benda zabrinuti su za nju. Čujem da je Christian pokušava ohrabriti da ostane pozitivna, ali je povukla se u sebe na način na koji je to učinila nakon što je napustila "Spice Girls". Ne razgovara ni s kim," navodi izvor Daily Maila.

Njezine bivše kolegice iz benda i dalje stoje uz nju. Melanie Brown, otkrila je da članice benda ni u kojem slučaju ne žele dopustiti 51-godišnjoj Geri da ostane sama. "Imamo WhatsApp grupu i šaljemo si poruke", otkrila je Mel B za The Sun.

Velika podrška mogla bih joj biti Victoria Beckham ili Posh Spice jer je i sama iskusila javno poniženje zbog afere supruga, Davida Beckhama. Sve se odigralo 2003. kada je potpisao za Real Madrid, spetljao se s osobnom asistenticom Rebeccom Loos, a repovi skandala provlačili su se kroz medije i u listopadu 2023., kad je objavljen četverodijelni Netflixov dokumentarac "Beckham".

image

Spice Girls, Melanie Brown, Victoria Beckham, Geri Horner, Emma Bunton i Melanie Chisholm 1996. na vrhuncu slave

SHUTTERSTOCK

"Uvijek su se dobro slagale i bile su tu jedna za drugu u teškim trenucima. Kad je Geri bila u svađi s članicama benda, Victoria ju je podržavala i pomagala joj da to prebrodi. Victoria i sada podržava Geri. Victoria i David imali su stvarno loših trenutaka zajedno kao par i Geri je tada bila uz nju," rekao je izvor za The Sun.

Najveći problem je u tome što je Geri bezrezervno vjerovala suprugu. Voditelj momčadi Red Bull Formule 1, čije se bogatstvo procjenjuje na gotovo 47 milijuna eura i nekadašnja pop zvijezda, bili su britanski "it" par, no sada se svi pitaju hoće li taj brak preživjeti skandal? U svibnju prošle godine proslavili su osmu godišnjicu braka.

image

Brak Geri Halliwell i Christiana Hornera opasno se ljulja

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

"Osam godina kasnije... volim te još više, ljubavi", napisala je Spajsica na svom profilu na Instagramu uz dotad neviđenu fotografiju s njihova vjenčanja. On joj je odgovorio: "Sretna osma godišnjica braka mojoj prelijepoj i nevjerojatnoj supruzi, jednoj i jedinoj Geri", na svom Instagram profilu. Također je objavio njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja, za koje je indirektno zaslužan Bernie Ecclestone. Naime, nekadašnji prvi čovjek Formule 1, pozvao je Geri Halliwell 2009. na utrku Formule 1 u Monte Carlu, s kojim se iz VIP lože spustila do timova u boxove, koji su se pripremali za utrku.

"Poljubila je u obraz šefa McLarena i vozača Eddieja Jordana, a ja sam pomislio da je red i da ja dobijem pusu", prepričao je kasnije Horner prvi susret. Isprva su bili prijatelji, piše magazin People. Vezu su obznanili na dobrotvornom događaju u srpnju 2014. godine, no prije toga viđeni su na vjenčanju Poppy Delevingne i Jamesa Cooka: s njima je bila i Gerina kćer Bluebell koju je rodila 2006., a otac joj je njen bivši, britanski redatelj i scenarist Sacha Gervasi.

Da su se zaručili, Geri Halliwell objavila je u studenom 2014., oglasom u The Timesu na specijaliziranoj stranici za objave zaruka, rođenja i najava vjenčanja. Bračne zavjete razmijenili su, pak, na raskošnoj ceremoniji u Bedfordshireu u svibnju 2015. godine. Premda su na vjenčanje pozvani brojni prijatelji para i njegovi kolege iz automobilističkog svijeta, Victoria Beckham i Melanie Brown nisu došle. Na vjenčanju nisu bili ni njegovi roditelji, Garry i Sara Horner. Christian je, naime, zbog veze s Geri ostavio svoju partnericu Beverley Allen poslije 14 godina, samo nekoliko mjeseci nakon rođenja njihove kćerkice Olivije. S vremenom se nategnut odnos sa svekrvom i svekrom izgladio, tim više što je Geri 2017. rodila njihovo prvo zajedničko dijete, sina Montaguea.

image

Prince William s Geri Halliwell Horner kad ju je prošle godine Londonu posjetio njen dobrotvorni projekt za beskućnike

FINNBARR WEBSTER/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Dok nije izbio ovaj skandal, živjeli su mirnoj i tihoj seoskoj kući na svom posjedu u Banburyju. Geri na Instagramu često pokazuje kako na farmi hrani njihove kokoši, koze, konje i magarce, dok je njezin suprug uživao u obnavljanju i preuređenju staja na farmi. Osim što oboje vole život na selu, dijele ljubav prema vintage automobilima. Povodom njezinog 44. godina, suprug joj je kupio Aston Martin iz 1965., kakav joj se najviše sviđao. Uz to, često ih se moglo vidjeti kao zajedno trče, uživaju s djecom i u svom (tada još uvijek) skladnom braku. No, sve bi se moglo srušiti njegovim skandalom, neprimjerenim porukama i fotografijama koje je slao kolegici. Je li ovo doista kraj braka, saznat ćemo vjerojatno uskoro.

Linker
27. travanj 2024 12:26