NEOBIČNA LJUBAV

Jedan od najpoželjnijih neženja viđen u rijetkom izlasku s djevojkom, kojoj je "šahovska mušterija"

Britanski glumac Henry Cavill, koji se proslavio ulogom Supermana, već je tri godine u vezi s holivudskom menadžericom Natalie Viscuso.

I dok je nerijetko na listama najzgodnijih muškaraca svijeta i za njim uzdišu mnoge žene, ali njegovo srce već tri godine pripada samo jednoj. Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, 40-godišnji britanski glumac Henry Cavill, koji se proslavio ulogama Supermana u "Crnom Adamu", "Čovjeku od čelika", "Batmanu protiv Supermana" i "Ligi pravde", te glavnom ulogom u popularnom televizijskom serijalu "Vještac" (The Witcher), prošli vikend je proveo u Londonu u društvu svoje 34-godišnje djevojke Natalie Viscuso. Izvršna menadžerica holivudskog studija Vertigo Entertainment za ruku je ponosno držala svog dragog, kojeg je upoznala na snimanju hti filma "Enola Holmes", u kojem je Cavillu pripala naslovna uloga, proslavljenog detektiva Sherlocka Holmesa.

Da su zajedno službeno su potvrdili objavom na društvenim mrežama tijekom pandemije, na kojoj su Henry i Natalie podijelili zajedničku fotografiju na kojoj igraju - šah koji oboje obožavaju. "U ovom trenutku još izgledam sretno i zadovoljno, a nakon toga me moja predivna i prepametna draga na šahovskoj ploči - pomela", napisao je Cavill uz fotografiju. Glumac nije očekivao da će objava izazvati niz hejterskih komentara, što je, čini se, samo učvrstilo njihovu vezu.

image

Nakon tri godine veze par djeluje sretnije no ikad

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Napokon sam dočekao svojih pet minuta i u ljubavi, presretan sam sa svojom izabranicom. Drago mi je što svoju sreću mogu podijeliti s vama, jer sam uz Natalie postao bolja i zadovoljnija verzija sebe samog", objavio je Cavill i zamolio pratitelje da mu se ne javljaju ako nemaju ništa lijepo za poručiti. Prije Natalie bio je u vezi s Tarom King, te glumicama Kaley Cuoco i Ginom Carran. Zbog veze s kolegicom koju je upoznao na setu filma "Brzi i žestoki 6" 2012. je raskinuo zaruke s preponskom jahačicom Ellen Whittaker.

image

Henry Cavill i Natalie Viscuso na lanjskoj premijeri ‘The Witchera‘

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Kako god, Natalie Viscuso, s kojom se Cavill na crvenom tepihu prvi put zajedno pojavio na njujorškoj premijeri filma "Enola Holmes 2", ima dovo iljnoskustva u show biznisu, pa je stigla upoznati i njegovu tamnu stranu, koja uključuje zavist, vatromet taštine, zlobne glasine i komentare.

Rođena je u Novom Meksiku, a kao tinejdžerka je sudjelovala u reality showu glazbene televizije MTV. Nakon toga odlučila se za karijeru iza kamera, a sa svojim dragim odlučila se skućiti u Kaliforniji. U slobodno vrijeme obožava kuhati i šetati sa svojim četveronožnim ljubimcima, dok su najdraži hobi Henryja Cavilla - računalne igrice.

image

Zajedno su stigli na njujoršku premijeru filma ‘Enola Holmes 2‘ 2022.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Linker
25. travanj 2024 10:24