Zaposlena mama

Jelena Perić nakon još jednog poslovnog uspjeha: ‘Još uvijek vjerujem u ljubav‘

Kako usklađuje majčinstvo, posao, odmor i što planira u budućnosti, otkrila nam je jedna od naših najpoznatijih influencerica razgovarala je za Gloria.hr.

U jednom od najvrućih video spotova glavnu ulogu ima Jelena Perić, naša poznata influencerica. Ona se pridružila mladom pjevaču Tomislavu Mariću ToMi na setu njegovog hita "193", na kojem su doslovno - gorjeli automobili. "Toma je izrazio želju za suradnjom i kad sam čula koncept i pjesmu, odmah sam pristala. Smatram da je pjesma odlična, a spot jako kvalitetan i upravo zbog toga sam sretna što sam dio cijele priče", rekla je na početku razgovora Jelena Perić.

U glumi se kaže, snalazi kao riba u vodi, ovo joj je četvrti video spot u kojem se pojavila, a iza sebe ima i iskustvo televizijskog showa nakon "Plesa sa zvijezdama". No, još uvijek nije sigurna hoće li karijeru usmjeriti tim putem. "Teško mi je reći gdje se točno vidim za par godina jer mi se toliko toga događa na dnevnoj bazi da ne znam gdje ću biti za mjesec dana, a kamoli kroz par godina. Iako, postoji jedan poslovni plan u izradi za koji se nadam da će biti moja sljedeća velika prekretnica, a o tome ćemo kad za to dođe vrijeme", zagonetno je najavila Jelena.

image

Jelena Perić

IVANA DOBROVOLJEC

Jelena je brojne pratitelje na mrežama stekla zbog svoje vještine make-upa. Prati ju gotovo milijun ljudi iz cijelog svijeta, a do te brojke je došla svojim tutorialima za nanošenje šminke. Upravo zato, zasigurno joj nije svejedno kada "padne" u ruke nekome od kolega make-up artista. No na setu videospota "193" to nije bio slučaj. "Iskreno, jedina osoba kojoj bezuvjetno vjerujem kad je šminkanje u pitanju je Karlo Rusan (Rukabeauty). On je definitivno najbolji vizažist na našem prostoru i uvijek mu kažem da me našminka kako on želi i uvijek to odradi vrhunski", kazala je Jelena o makeup artistu koji ju je šminkao na tom snimanju.

Naša influencerica je i majka trogodišnjem sinčiću Teu, kojeg je dobila u vezi s tadašnjim partnerom, bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem. Njene dnevne obaveze su zapravo isprepletene poslovne dužnosti i briga za malenog sina.

image

Ovo joj je 4. spot u kojem je glumila

IVANA DOBROVOLJEC

"Buđenje mi je u osam, zatim vozim sina u vrtić i nakon tog počinju moje dnevne poslovne obaveze. Imam jako malo vremena u danu i ponekad imam osjećaj da mi je potrebno više sati da bih sve stigla, ali na kraju dana sve je obavljeno. Nemam baš previše slobodnog vremena za sebe kao ni za odmor, ali majčinstvo dolazi u paketu s tim pa sam već i navikla", iskrena je Jelena. "Općenito je veliki izazov biti mama, a još više kad živiš sama s djetetom. Kao što sam već i objasnila, naravno da pati privatno vrijeme, ali ni to mi toliko teško ne pada jer mi je vrijeme s djetetom najvažnije, a imam sreću što imam mamu koja uvijek uskače kad mi zatreba pomoć", dodala je.

Prošlog ljeta saznalo se da su Jelena i njen zaručnik prekinuli, ona je i tada bila vrlo diskretna oko svog privatnog života, a takva je i sada. No, otkrila nam je da i dalje vjeruje u ljubav. "Naravno! Život bez ljubavi je promašen život, a ljubav nije samo partner. U ovom smislu naravno da vjerujem da za svakog postoji ta ‘idealna’ osoba i samo je pitanje vremena kad će doći u tvoj život. Kod partnera mi je najvažnija sigurnost, iskrenost i poštovanje. Ako toga nema, ljubav nije dovoljna", opisala je Jelena i kakve osobine najviše cijeni kod partnera.

image
IVANA DOBROVOLJEC

Najveća podrška u životu joj je njena majka. "S njom sam odrasla i ona je moj najbolji prijatelj i podrška. Uvijek me dobro savjetovala iako sam ja ponekad odlučila napraviti nešto suprotno, na kraju bi došlo na njeno. A parola kojom se vodim u životu je da se sve događa s razlogom. I stvarno tako mislim", kazala je.

Iako su joj dani ispunjeni poslovnim obavezama, ipak si priušti trenutke relaksacije, a rekla je i što je po njoj - idealan odmor. "Negdje na planinama, na skijaškoj stazi, uz obitelj i prijatelje, dobru hranu… A ne bunim se ni na ljetnu verziju na moru", navela je. Iako ima više planova za budućnost, naučila je da je bolje zadržati ih za sebe, dok se ne realiziraju.

image

Jelena na setu spota ‘193‘

IVANA DOBROVOLJEC
Linker
20. travanj 2024 05:49