O njoj se priča

Katarina Baban prokomentirala nam je svoje intrigantne fotografije iza kojih se krije osobna poruka

Osječka glumica nedavno je bila na odmoru na moru, a svojim je objavama u badiću užarila društvene mreže! Za Gloria.hr ispričala je zašto ne želi koristiti filtere, čemu zahvaljuje savršenu liniju, a otkrila nam je i da priprema veliki modni događaj.

Pred kazališnom, televizijskom i filmskom glumicom Katarinom Baban iznimno je radno ljeto. U Vinkovačkom kazalištu priprema predstavu Privatni životi, a ujedno radi na slavljeničkoj kolekciji u čast petog rođendana njezinog modnog brenda Lilith koji planira proslaviti u lipnju. Plavokosa glumica, koju mnogi pamte po ulogama u serijalima Drugo ime ljubavi i Zlatni dvori, stoga se ove godine na more uputila malo ranije, a njezine razglednice iz Opatije izazvale su pravu pomutnju na raznim platformama.

Uskoro 34-godišnja Katarina na jednoj fotografiji pozira u bikiniju, a atraktivan foto zapis popratila je porukom kako namjerno nije izbrisala strije, celulit i prištiće - zbog čega je na noge dignula brojne pratitelje.

Glumičine prijateljice, među kojima su voditeljica Ivana Mišerić i glumica Petra Dugandžić, u šali su se pobunile kako ne znaju o kojem to celulitu i drugim nesavršenstvima govori kad izgleda sjajno, a najveći je broj dignuo palac za njezinu poruku o besmislenosti obrađivanja fotografija na društvenim mrežama.

image

Zanosnu figuru glumica zahvaljuje zdravoj prehrani.

Instagram

Za naš portal Katarina je priznala kako nije očekivala da će njezina fotografija u badiću izazvati takav interes javnosti, no drago joj je zbog toga jer ih je snimila s namjerom da podrži pokret "body positivity" čiji je cilj osnažiti pojedince da ne moraju izgledati savršeno da bi bili zadovoljni i voljeni.

"Doista sam velika protivnica filtera i uređivanja fotografija jer se time šalje kriva poruka", kaže Katarina, koja smatra da je na njoj kao javnoj osobi posebna odgovornost, pogotovo prema mladim ženama.

Popularna Osječanka priznala nam je da je ona oduvijek zadovoljna sobom. Kondiciju održava jogom i rolanjem, a jedino čemu posebno posvećuje pažnju je zdrava prehrana.

image

Katarinin modni brend ove godine slavi 5. rođendan.

Matej Dokić

"Počela sam se okretati vegetarijanstvu i gotovo više uopće ne jedem meso, a šećer sam potpuno izbacila s jelovnika. No, najveće posljedice na moje zdravlje i fizički izgled, posebice kože, ima intervalni post koji sam otkrila prije dvije godine", povjerila nam je Katarina, dodajući da nju sretnom, a tako i lijepom, čini posao. U ovom trenutku najviše se raduje predstavi Privatni životi te rođendanu njezinog modnog brenda Lilith.

Čitajte i: PRVA REVIJA LILITH BY KATARINA BABAN: UZ BROJNE POZNATE U PRVOM REDU PODRŠKU SU JOJ DALI RODITELJI I DEČKO

" Upravo radim na kolekciji koja će biti nekakav presjek mojih najtraženijih modela, a njezine zvijezde su moje prijateljice i zaštitna lica brenda poput Semente Rajhard, Ivane Mišerić, Ecije Ojdanić... Drugo vam za sada ne smijem otkriti da ne pokvarim iznenađenje", šali se Katarina.

Linker
19. travanj 2024 14:09