LJUBAV ILI GLUMA?

Kemija kakva se rijetko viđa: Ovakve poglede već smo vidjeli s Lady Gagom i Bradleyjem Cooperom

Ljubavna kemija rođena pred kamerama između glumaca Glenna Powella i Sydney Sweeney jako podsjeća na drame kakve su proživjeli Bradley Cooper i Lady Gaga te Jessica Chastain i Oscar Isaac.

Da se ljubavna kemija koju glume pred kamerama često prelije u stvarne živote glumaca nije nikakva novost. Razine se lako pobrkaju, pogotovo kad se morate uživjeti i u sebi proživjeti ulogu da bi ona gledateljima na filmskom platnu ili malom ekranu izgledala uvjerljivo. Upravo to se dogodilo glumcima Sydney Sweeney i njezinom kolegi Glenu Powellu, koji su se na predstavljanju romantične komedije "Anyone But You" u Las Vegasu zaljubljeno pogledavali, baš kao i na snimanju u Australiji. Kemija međusobne privlačnosti se osjećala u zraku, a je li njihov odnos ostao platonski ili se pretvorio u nešto više zasad znaju samo oni. Kako god, američki model Gigi Paris, zaručnica 34-godišnjeg američkog glumca ekspresno je s društvenih mreža otpratila 25-godišnju Sydney Sweeney, što je potaknulo dodatne glasine da se među njima kuha nešto više od obične filmske juhe, a nije pomoglo ni to što je u javnost izašla vijest da su popularni glumac i njegova djevojka raskinuli zaruke.

image

Glen Powell i Sydney Sweeney

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Kako će se njihova ljubavna priča na kraju rasplesti, tek će se vidjeti, ali mediji pozorno prate priču jer i Sydney Sweeney, koja se lani nakon tri godine veze zaručila s 15 godina starijim američkim biznismenom Jonathanom Davinom, ovih dana ne nosi zaručnički prsten.

Sweeney se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji "Euphoria", a zatim i u satiričnoj komediji "The White Lotus", a medijsku pažnju zaslužila je kontroverznim izjavama da glumački život nije toliko bajan i raskošan kako se mnogima čini, i to nakon što je iskeširala tri milijuna dolara za kuću u Los Angelesu."Nemam dovoljno ušteđevine da bih si, primjerice, mogla priuštiti šestomjesečnu pauzu", izjavila je glumica.

image

Lady Gaga i Bradley Cooper

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Ljubavnu kalvariju zbog kemije s Lady Gagom na snimanju filma "Zvijezda je rođena" prošao je i holivudski superstar Bradley Cooper, koji je na kraju dobio "nogu" od svoje 11 godina mlađe partnerice, topmodela Irine Shayk. Činilo se da su njih dvoje savršeni par, pogotovo otkako im se ispunila najveća želja da postanu roditelji kćerkice Lee de Seine, sve dok nisu počele kružiti glasine o nevoljama u ljubavnom raju. Tijekom snimanja i promocije filma "Zvijezda je rođena" svi su, naime, primijetili nevjerojatnu kemiju između glavnih glumaca - Lady Gage i Bradleyja Coopera, koji je ujedno bio i redatelj filma. Baš u to vrijeme Lady Gaga je raskinula zaruke s Christianom Carinom, a Irina Shayk ju je ekspresno ispratila s društvenih mreža. I to je bio početak njihovog kraja nakon četiri godine veze.

image

Jessica Chastain i Oscar Isaac s Jeremyjem Strongom i Bradleyjem Cooperom na dodjeli nagrada Screen Actors Guild 2022.

CHRISTOPHER POLK/SHUTTERSTOCK FOR SAG AWARDS

No, zato "Prizori iz bračnog života" nisu došli glave vezama glavnih glumaca Jessice Chastain (46) i Oscara Isaaca (44) koji su premijeri filma na venecijanskoj Mostri 2021. izgledali poput zaljubljenih golupčića. Premda su među njima nesumnjivo frcale iskre, a njihove snimke s crvenog tepiha preplavile su društvene mreže, brakovi su im - izdržali. Jessica Chastain se 2017. vjenčala s talijanskim grofom Gian Lucom Passijem de Preposulomom s kojim ima dvoje djece, a Oscar Isaac je iste godine oženio dansku scenaristicu Elviru Lind s kojom odgaja sina. Jessica Chastain i Oscar Isaac poznaju se desetljećima i vrlo su bliski još od studija glume na Juilliardu, a supružnike su glumili i u filmu "Najnasilnija godina" 2014.

Linker
02. travanj 2024 06:41