STHANLEE MIRADOR/DDP USA/PROFIMEDIA
BOLJE NE MOŽE

Krenulo mu: Muž Britney Spears u glavnoj ulozi na setu s Nicole Kidman i Zoe Saldanom

Sam Asghari igra glavnu ulogu u televizijskom serijalu ‘Lavica‘ u kojem su mu glumačke partnerice Zoe Saldana i Nicole Kidman, a snimio je i film s Melom Gibsonom.

Sam Asghari igra glavnu ulogu u televizijskom serijalu ‘Lavica‘ u kojem su mu glumačke partnerice Zoe Saldana i Nicole Kidman, a snimio je i film s Melom Gibsonom.

Kako mu je napokon krenulo, možda Sama Asgharija uskoro više nećemo titulirati kao supruga problematične pop dive Britney Spears, nego nju kao suprugu - glumačke zvijezde.

Zvuči nategnuto, ali vrata Hollywooda su se Samu Asgharijunapokon širom otvorila. Trenutačno se u španjolskom ljetovalištu Palma de Mallorci dovršava snimanje serijala "Lavica" (Lioness), čije prikazivanje započinje na proljeće na kanalu Paramount+, a Sam Asghari u njoj igra glavnu ulogu. Riječ je o špijunskoj drami u kojoj se agenti CIA-e pokušavaju infiltrirati u terorističku organizaciju, a u njoj glume i najveće holivudske zvijezde poput Zoe Saldane i Nicole Kidman, koja se ovih dana pojavila na setu u Španjolskoj.

Filmografiju i životopis Sama Asgharija obogatio je i akcijski triler "Hot Seat" (Vruće sjedalo) u kojem su glavne uloge odigrali Mel Gibson, Shannen Doherty i Kevin Dillon, a redatelj James Cullen Bressack Asghariju je dodijelio jednu od deset glavnih uloga u castu, pa u njemu igra Tobiasa, narednika američkih specijalaca koji moraju razriješiti kompliciranu priču u velikoj uglednoj kompaniji.

Iako je "Hot Seat" u kinima prošao prilično nezapaženo, uloga u filmu s Melom Gibsonom zasigurno je pripomogla Asghariju za nove projekte, među kojima je i televizijski serijal "Lavica".

image

Nicole Kidman u serijalu ‘Lavica‘ igra agenticu CIA-e, a Asghariju je pripala glavna uloga

BACKGRID/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Mnogima zvuči nevjerojatno da je Sam Asghari na svojoj zasad jedinoj samostalnoj naslovnici časopisa Iron Man, koju je dobio u travnju 2017., tituliran kao novi heroj Hollywooda, iako su dotad na popisu njegovih uloga bila samo dva video spota: za pjesmu "Slumber Party" u izvedbi Britney Spears i Tinashe, te "Work from Home" u izvedbi benda Fifth Harmony i repera Tyja Dolla Signa.

image

Na zaručničkom prstenu Britney Spears bila je urezana riječ - lavica

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Upravo je na snimanju spota planula ljubav između Britney Spears i Sama Asgharija koji je podrijetlom Iranac, najmlađi sin od četvero djece svojih roditelja. Kako mu je obitelj emigrirala u Sjedinjene Države, Asghari je svojedobno pokrenuo vlastiti biznis s individualiziranim tečajevima fitnessa, a bavio se i nogometom.

image

Karijeru je započeo kao model

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Želio sam upisati Policijsku akademiju, ali me sestra odvela na audiciju za modela: nosio sam revije i snimao reklame, a onda završio u spotu Britney Spears. I to je bilo - to", otkrio je Asghari i dodao da doma redovito vježba sa svojom dragom, a vezu s njom smatra najvećim blagoslovom svog života. Vjenčali su se u lipnju lanjske godine, a Asghari ju je zaprosio dijamantnim prstenom. Na njemu je bila ugravirana riječ "lavica", što u kontekstu njegovog sadašnjeg glumačkog uspona dobiva novi smisao.

Linker
26. travanj 2024 05:06