OTVORILA DUŠU

Leonarda Lončar o Zvoni Bobanu: "Rastali smo se preklani, ali još uvijek ga zovem - mužem"

Zagrebačka modna dizajnerica i legendarni nogometaš u tri desetljeća zajedničkog života podigli su petero djece.

Zagrebačka modna dizajnerica Leonarda Lončar (53) od supruga, legendarnog nogometaša Zvonimira Bobana rastala se preklani, ali svog Zvonu i dalje zove mužem, a on nju - ženom. Otkrila je to u razgovoru za InMagazin Nove TV, te ispričala kako se snalazi u ulozi majke petero djece. "Blaga sam kao majka i puno, puno pričam s djecom. Ja bih sve objasnila i pojasnila i onda od njih tražim rezultate. Povjere mi se, no poštujem njihovu intimu. S mojim mužem sam u divnim odnosima. Što se tiče djece, to smo sve uklopili u jako lijepu obiteljsku situaciju. I on mene i dalje zove ženom pa 33 godine smo zajedno", ispričala je Leonarda koja je sa Zvonom posvojila četvero djece. Prvo dijete, Mariju, par je posvojio krajem devedesetih, a 2003. godine obitelji je stigao Gabrijel. Kasnije su posvojili blizance, Martu i Rafaela, a 2009. godine bivši supružnici su postali biološki roditelji djevojčice Ruže.

image

Leonarda Lončar prepoznatljiva je po svom stilu

JOSIP MOLER CROPIX

Par se razišao početkom svibnja 2021. godine, a Leonarda se nakon toga, kako je ispričala ekskluzivno za Gloriju, vratila prvoj ljubavi - modi. Premda živi u skromnijim uvjetima od onih na koje je navikla tijekom gotovo tri desetljeća zajedničkog života sa Zvonom optimizam je ne napušta i puna je novih ideja.

image

Leonarda s djecom Gabrijelom, Rafaelom, Martom i Ružom

VEDRAN PETEH

"Imam specifičan ukus, ali bez obzira na to kakvu kombinaciju odjenem, u njoj se osjećam odlično i ne sramim se ničega u čemu iziđem na ulicu. Volim si priuštiti nešto lijepo i dizajnersko, ali u mom ormaru ima stvari starih i 30 godina. Pitanje stila nije pitanje novca, nego ukusa. Meni sve mora biti lijepo, pa tako i interijer u kojem živim. Tu umjetničku crtu valjda sam naslijedila od svojih roditelja, jer tata je crtao uljem na staklu, a mama je plela unikatne cekere. Osim toga, na svijet sam došla vođena umjetnošću: moji roditelji nadali su se sinu kojeg su htjeli nazvati prema Leonardu Cohenu, a kad su dobili kćer, rekli su - neka bude Leonarda", ispričala je i dodala da zbog života na različitim adresama diljem Europe sva njihova djeca perfektno govore talijanski, njemački i engleski.

image

Dizajnerski susret na špici Matije Vujice i Leonarde Lončar

DAVOR PONGRACIC/CROPIX

"Moj najveći životni uspjeh je da sam ih sve petero povezala. Gledali su moj trbuh kad sam čekala Ružu, jedva čekali da se rodi, a sad je - obožavaju", dodala je Leonarda Lončar, kojoj usprkos korektnim odnosima sa Zvonom nedostaju dodiri, nježnost i osjećaj da nekome pripada...

"Voljela bih se zaljubiti, ali zasad još nikoga ne vidim u šumi...", zaključila je.

image

Leonarda obožava šetnje šumom

VEDRAN PETEH
Linker
20. ožujak 2024 22:32