Momčilo Otašević

 VEDRAN PETEH CROPIX
DUGO ĆE SE SJEĆATI

Momčilovo ljeto za pamćenje: 20 dana s Mašom i Jakšom u aquaparku i na planini, pa povratak...

Popularni crnogorski glumac sa zagrebačkom adresom otkriva kako je proveo ljetnu stanku prije povratka na set Kumova.

Popularni crnogorski glumac sa zagrebačkom adresom otkriva kako je proveo ljetnu stanku prije povratka na set Kumova.

Popularni crnogorski glumac Momčilo Otašević, koji će u veljači iduće godine proslaviti 34. rođendan, vratio se u Zagreb odmoran i svjež na nastavak snimanja dnevnog serijala Kumovi čija je zvijezda. Baterije je napunio u rodnoj Crnoj Gori, zemlji koju voli više od svega, a u razgovoru IN magazin Nove TV otkrio je da je, bez obzira na mnoštvo atraktivnih destinacija na Jadranu koje proteklih godina upoznao, za njega ideal ljetnog odmora - povratak kući.

"Najljepša su ljeta ona koja provedem u rodnoj Crnoj Gori s obitelji i prijateljima. Nema ništa bolje od mamine kuhinje i druženja s prijateljima, svako je događaj za pamćenje", izjavio je Momčilo Otašević koji se nakon pet godina braka, u kojem su dobili kćer Mašu i sina Jakšu, razveo od kolegice Jelene Perčin.

image

Momčilo Otašević

VEDRAN PETEH CROPIX

"Lokacije su prvih dana uvijek iste, a onda isprobam i nešto novo. Prvo idem po Cetinju, obavezno burek kod Sulja, pa gurmanska kod Međa, pa ćevapi u Crnu Goru. Idem i mijenjam ono staro što sam naučio da vidim je li se što promijenilo i nije ništa. Uživam u tim gastro užicima, iako mi se ne bi reklo... A onda u nekom trenutku krene naručivanje kući", ispričao je Momčilo koji je najviše uživao u tri tjedna koje je proveo u društvu kćeri i sina.

image

Momčilo obožava dane provedene s djecom

VEDRAN PETEH/CROPIX

"Dvadeset dana svuda po Crnoj gori: Njegoši, Lovćen, Cetinje, Boka Kotorska... To vrijeme provedeno s djecom, na moru, u aquaparku, na planini, to je definitivno najbolje", priznao je Momčilo koji u dječjim radostima uživa poput svojih mališana.

image

Jelena Perčin i Momčilo Otašević lani u Dubrovniku

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

"Maša je lavica mala, Maša je živa, od akcije. I Jakša je, ali on je ipak malo mirniji. Kada skaču po trampolinu, ona može skakati 2 i pol sata, a on će nakon 15 minuta reći ne može više, pa će napraviti pauzu. On je valjda više na mene, da malo odmori", otkrio je svojedobno glumac.

Odmoran Momčilo ponovno je u Zagrebu, na setu ‘Kumova‘. Serija se vraća na male ekrane s novim epizodama, a snima se i nova sezona. "Brzo sam se uklopio, kao da nisam nigdje ni bio. Obukao sam kostim, pogledao tekst, naučio ga za deset sekundi, i ajmo pred kamere, možemo snimati", otkrio je glumac.

Linker
28. travanj 2024 06:18