Uživa na najjače

Morske radosti: Zlatan Ibrahimović zabavlja se s obitelji na odmoru iz snova u St. Tropezu

Legendarni švedski nogometaš oprostio se od igračke karijere početkom lipnja te partnericu Helenu Seger i sinove Maximiliana i Vincenta poveo na odmor na Azurnu obalu.

U lipnju se u Milanu oprostio od navijača i otišao u igračku mirovinu, pa je 41-godišnjem nogometašu Zlatanu Ibrahimoviću ovo prvo ljeto u kojem se može potpuno opustiti i uživati koliko god to želi. U društvu svoje životne partnerice Helene Seger te sinova Maximiliana i Vincenta, trenutačno se odmara na luksuznoj jahti koja je usidrena u mondenom francuskom ljetovalištu St. Tropezu na Azurnoj obali. A Ibra je i obiteljska glavna zvijezda koji Helenu, Maximiliana i Vincenta zabavlja svojim vratolomnim skokovima s palube u more, akrobacijama na skuteru i dasci za jedrenje, na kojoj se na kraju i osunčao. Na užas svoje životne družice - jer se prije toga nije namazao zaštitnom kremom.

image

Helenu Seger upoznao je prije dvadeset godina i otad su - nerazdvojni

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Karizmatični Ibra epitet zločestog dečka nogometa zaradio je zbog svog eksplozivnog karaktera, neukrotivog temperamenta, agresivnosti i nepoštivanja autoriteta. Njegova epska priča o djetetu iz siromašne imigrantske obitelji koje je postalo idol mladih diljem svijeta mnogo je puta opjevana, no švedska nogometna legenda Zlatan Ibrahimović očigledno još ima aduta kojima nas nastavlja iznenađivati. Početkom 2023. zadivio je sve kao zaštitno lice kampanje za švedski lanac H&M, čija je zvijezda bila i holivudska glumica Jane Fonda, pionirka aerobika, koja je Zlatanu pokazala nekoliko neprocjenjivih individualnih treninga za održavanje kondicije.

image

Sinovi snimaju svaki njegov skok

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim toga u kinima je odlično prošao igrani film o šašavim galskim junacima Asterix i Obelixu koji svoju djedovinu štite od invazije Rimljana u kojem je Zlatan Ibrahimović odigrao značajnu ulogu. Sa svojom partnericu Helenu Seger, jedanaest godina starijom i trideset centimetara nižom od sebe, nerazdvojan je već dva desetljeća, a upoznali su se kad joj je Zlatan svojim sportskim Ferrarijem zagradio - Mercedes. "Izvikala sam se na njega, a njemu se baš to svidjelo", ispričala je Seger u razgovoru za Elle.Karijeru je započela kao model, diplomirala je ekonomiju, a kad je upoznala Zlatana bila je menadžerica u duhanskoj industriji.

image

Ibra u morskim radostima uživa poput djeteta

ELIOTPRESS/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Linker
18. travanj 2024 23:42