holivudski lavovi

Najseksi muškarci na svijetu sinovi su legendarnog glumca: ‘Mi smo prvaci nepotizma‘

Braća Dylan i Paris Brosnan bili su zvijezde gala partyja Vanity Faira i TikToka posvećenog mladim holivudskim lavovima.

Dylan i Paris Brosnan, sinovi proslavljenog holivudskog glumca Pierca Brosnana, koji je svjetsku popularnost stekao ulogom tajnog agenta 007 u filmskom serijalu o Jamesu Bondu, nisu trebali dugo čekati svojih pet minuta slave. Prezime poznatog oca otvorilo im je sva vrata, a dalje mogu i sami. Bili su glavne zvijezde gala partyja koji su uoči ovogodišnje dodjele Oscara zajednički organizirali vlasnici uglednog američkog časopisa Vanity Fair i društvene mreže TikTok u klubu Mes Amis u Hollywoodu.

image

Avery Wheless i Dylan Brosnan

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Na party posvećen mladim holivudskim lavovima stigli su u društvu svojih boljih polovica: 26-godišnji Dylan Brosnan na party je stigao sa svojom partnericom, američkom slikaricom Avery Wheless, s kojom je u vezi već osam godina, a 22-godišnji Paris Brosnan s modelom Alex-Lee Aillon, s kojom je prije pet godina u neformalnoj vezi bio i Brooklyn Beckham.

image

Alex Lee-Aillon i Paris Brosnan

CRASH/SHUTTERSTOCK

Imena Dylana i Parisa Brosnana našla su se potkraj lanjske godine na listi stotinu najseksi muškaraca na svijetu prema izboru časopisa People, a tim povodom progovorili su o svojim planovima i ciljevima, te otkrili da im slavno očevo prezime otvara sva vrata u industriji zabave.

image

Braća Dylan i Paris Brosnan

STEWART COOK/SHUTTERSTOCK

"Mi smo prvaci nepotizma, to se može i tako nazvati. Nepotizam je sveprisutan, a mi poznato prezime koristimo kao neku vrstu blagoslova, sretne zvijezde pod kojom smo rođeni", izjavio je Paris Brosnan, koji je karijeru u showbussinesu započeo kao model, a trenutačno je posvećen svojoj najvećoj strasti - slikarstvu.

image

Obitelj na okupu: Paris Brosnan, Pierce Brosnan, Keely Shaye Smith i Dylan Brosnan na dodjeli Zlatnih globusa 2020.

SHUTTERSTOCK

"Karijeru sam započeo kao pripravnik u malom studiju u južnom Londonu, a onda je stigao poziv švicarske galerije koja je poželjela u Miamiju izložiti očeve radove. Naravno da sam iskoristio priliku, pa sam uz njegove radove postavio svoje. Zahvaljujući očevom prezimenu nisam godinama morao čekati priliku“, izjavio je Paris Brosnan.

image

Alex Lee-Aillon, Paris Brosnan, Avery Wheless i Dylan Brosnan na premijeri ‘Pepeljuge‘ 2021. u Los Angelesu

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Njegov stariji brat Dylan Brosnan je, pak, glazbenik i model koji surađuje s najvećim modnim kućama poput YSL-a, Ralpha Laurena i drugih. "Pošteno je priznati da otac ne prestaje brinuti o nama i našim karijerama, što nam uvelike olakšava posao. No, on je istodobno i najbolji savjetnik kojeg možemo zamisliti, a njegovi savjeti uz to su za nas - besplatni. Tako da što se nas tiče, bolje jednostavno ne može", zaključuje Paris Brosnan.

Linker
10. travanj 2024 18:02