Svadbeno poluvrijeme!

Najsretniji dan za Marka Livaju i Iris Rajčić: ‘Vjenčanje smo stalno odgađali zbog Markovih sportskih obaveza!‘

Poznati Hajdukovac i bivša manekenka roditelji su dvoje djece, a svoju ljubav brakom će okruniti nakon čak osam zajedničkih godina.

Marko Livaja konačno je odlučio pred oltar odvesti njegovu dugogodišnju partnericu Iris Rajčić. Svadba jednog od naših najboljih nogometaša održat će se u Splitu drugog dana svibnja, kako donosi RTL. Par je navodno već i rezervirao restoran Adriatic u ACI marini, gdje su svadbenu večeru imali i Petar Grašo i Hana Huljić, a odredili su i kumove. Marku će svjedok na vjenčanju biti prijatelj iz djetinjstva, dok je Iris tu čast iskazala politologinji i tv novinarki Lani Pavić, s kojom se poznaje još iz srednjoškolskih dana. Lista uzvanika još nije objavljena, iako nema sumnje da će to biti nogometno okupljanje, a budući supružnici za zabavu su angažirali Jelenu Rozgu. Glazbena zvijezda pjevala im je i na krštenju sinčića Lorenza prošlog srpnja, o kojem je priču donijela Gloria.hr.

image

Budući mladenci prošlog su srpnja krstili sinčića Lorenza u crkvici na Sustipanu.

NIKOLA VILIC/CROPIX

Čitajte i: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! MARKO LIVAJA I IRIS RAJČIĆ KRSTILI SINA LORENZA, MEĐU UZVANICIMA ANA GRUICA UGLEŠIĆ I LANA PAVIĆ

Da se proslavljeni Hajdukovac odlučio na ovaj veliki korak, splitskim kuloarima se priča već mjesec dana. Kako je naš portal saznao, Iris je u međuvremenu i kontaktirala nekoliko domaćih dizajnera za vjenčanicu, a za Gloria.hr o svom je vjenčanju pričala još prošle godine, kad nam je kazala da ju je Marko već odavno zaprosio.

image

Brojni Splićani Iris pridaju zasluge za Livajin povratak u Hajduk

TOM DUBRAVEC/ CROPIX

„Vjenčanje smo stalno odgađali zbog Markovih sportskih obaveza, a onda se dogodila i korona. Čim se situacija s pandemijom smiri, krećemo s pripremama”, povjerila nam je Iris još prošlog siječnja, uoči rođenja sinčića Lorenza, zbog čega su ona i Marko svoj najromantičniji dan morali ponovno prolongirati.

image

Bivša manekenka, a danas fitness trenerica već je prije mjesec dana kontaktirala neke domaće dizajnere za svoju vjenčanicu.

OSKO PONOS/ CROPIX

Čitajte i: PRVO BEBA, PA VJENČANJE: IRIS RAJČIĆ GOVORI O TRUDNOĆI I OTKRIVA KAD ĆE JE MARKO LIVAJA ODVESTI PRED OLTAR

Nakon osam godina veze, dvoje djece i povratka u rodni grad, Marko i Iris više nemaju razloga odgađati ulazak u bračnu luku.

image

Marko Livaja nekoć je slovio za najzločestijeg dečka domaćeg nogometa.

ANTE CIZMIC/CROPIX

Podsjetimo, roditelji uskoro šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza početkom 2021., nakon četiri godine, vratili su se u Split iz Atene, gdje je Marko igrao za tamošnji klub AEK. Krajem veljače Iris je rodila njihovo drugo dijete, a prošlog ljeta nam je otkrila da u Splitu uređuju svoj novi obiteljski dom na Bačvicama. Mnogi Splićani 14 godina starijoj Iris pridaju i velike zasluge što se nekoć jedan od "najzločestijih" domaćih nogometaša napokon primirio - i na pragu 29. godine odlučio odigrati najvažniju utakmicu u životu.

Linker
11. travanj 2024 00:22