Model i glumac

Najtajnovitiji par nakon 5 godina veze živi zajedno: "Bilo me strah kako će reagirati..."

Britanska manekenka i glumica priznala je da do sada nije živjela s partnerima - živjela je sama otkako se odselila iz roditeljskog doma.

Engleski supermodel, glumica i pjevačica, 31-godišnja Suki Waterhouse prvi je put progovorila kako izgleda njezin život s Robertom Pattinsonom, 37-godišnjim glumcem s kojim je prohodala prije pet godina. Model i glumac odluku da se usele u zajednički stan donijeli su proljetos, ispričala je Suki u razgovoru za podcast "Apple’s Driven Minds: A Type 7" čija je voditeljica Gillian Sagansky.

"Prihvatio je bez prigovora zbrku i kaos koji sam unijela u njegov privatni prostor, njemu je sve to što ima veze sa mnom šarmantno i simpatično. Imala sam napadaje anksioznosti kako će naš zajednički život izgledati, čak nisam imala snage sama spakirati svoje stvari i odjeću koju sam ponijela sa sobom, pa sam taj dio posla, kao i čišćenje stana, prepustila profesionalcima. Sve su spakirali i poslali na njegovu adresu", ispričala je Suki Waterhouse.

image

Suki Waterhouse na Fendijevoj reviji u Milanu u rujnu

ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Nisam znala što da radim s biljkama, a na kraju sam ih odlučila ostaviti. Nisam znala kako će Robert reagirati ako mu se pojavim sa svojom džunglom na vratima. Bila sam u vezama, ali nikad nisam živjela u stanu sa svojim partnerima, živim sama otkako sam se odselila iz roditeljskog doma", ispričala je.

image

Prva zajednička fotografija para snimljena je u listopadu 2018. u Londonu

MARKMILANTHEPAPARAZZIMAN/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Prije Pattisona živjela je šest mjeseci u samonametnutom celibatu jer se htjela očistiti od posljedica svoje prethodne veze koju je nazvala toksičnom. I nije bila jedina, jer su njezini partneri uglavnom bili osobe s narcističkim poremećajem ličnosti i ljudi koji su je varali kad god su imali priliku.

“S godinama sam sazrela i shvatila da je temelj ljubavnog odnosa u davanju i primanju, a pogotovo dijeljenju zajedničkih iskustava i doživaljaja. To učvršćuje vezu i čini je otpornijom na izazove, kojih uvijek ima. Važno je da svaki partner u vezi zadrži svoj privatni prostor i mir: sad s naknadnom pameti vidim da je to bio temelj veze mojih roditelja, čija je povezanost bila i ostala čvrsta poput stijene", ispričala je pjevačica, čiji su roditelji imali četvero djece.

image

U Los Angelesu su zajedno proslavili njegov 33. rođendan

W BLANCO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Robert Pattinson i Suki Waterhouse na glasu su kao jedan od najtajnovitijih parova u svjetskom show biznisu, jer je njihova prva zajednička agencijska fotografija nastala je u prosincu lanjske godine, na predstavljanju Diorove muške kolekcije u Egiptu. Britanski glumac Robert Pattison, koji se proslavio ulogama u filmskom serijalu "Sumrak saga" i naslovnom ulogom u posljednjem "Batmanu", i model, glumica i pjevačica Suki Waterhouse uspjeli su u onome što se mnogima u digitalnom dobu 21. stoljeća čini nemogućom misijom - zadržati privatnost svoje veze, a ovo je kronologija njihove ljubavi.

Prvi put je par primijećen na projekciji mjuzikla, romantične komedije "Mamma Mia! Here We Go Again" u srpnju 2018. u kinu Electric na Notting Hillu, nakon čega su se zabavili u pubu SoHo House do jutarnjih sati. "Ljubili su se i grlili, a na ulici su se stalno držali za ruke", izjavili su očevici. Idućeg mjeseca američki magazin US Weekly donio je priču o tome kako su Pattison i Waterhouse već mjesecima u vezi, a britanski tabloid Daily Mail ustvrdio je kako su prema njihovim provjerenim informacijama - prekinuli.

image

Suki Waterhouse i Robert Pattinson

INSTAGRAM/VOGUEMAGAZINE

Iste godine paparazzi Daily Maila ulovili su par na izlasku s božićnog partyja u Londonu, a u siječnju je Pattison bio glavni gost na njezinom partyju povodom proslave rođendana. U lipnju 2019. par se u privatnom klubu San Vicente Bungalows u Hollywoodu cijele noći zabavljao s prijateljima Taylor Swift i Joeom Alwynom, a u rujnu su Robert Pattison i Suki Waterhouse zajedno ljetovali na Ibizi. U travnju 2021. Suki Waterhouse je na svom profilu objavila selfie, a u pozadini je primijećena uokvirena fotografija njezinog poljupca s Pattisonom.

Preklani u prosincu par je snimljen u New Yorku, a tijekom promotivnih intervjua povodom svjetske premijere "Batmana" Pattison je nekoliko puta spominjao svoju djevojku i njezine reakcije na njegovu ulogu. "Doma mi je došao električar da popravi bojler, a ispostavilo se da je tip obožavatelj stripova i DC Comicsa. Gledao sam u stranu s jedinom željom da što prije obavi što treba i ostavi me na miru, ali se moja djevojka raspričala s njim. Nevjerojatno, nisam mogao vjerovati vlastitim očima što se to događa", izjavio je Pattison.

Linker
16. travanj 2024 09:12