Tiha sućut

Najteži dani u obitelji bivše Miss Universe: Iznenada je preminula mlađa sestra Ivane Paris

Obitelj bivše misice rođene u Istri, prijatelje i rodbinu putem osmrtnice je obavijestila o tragediji koja ih je zatekla ovih dana.

Obitelj bivše Miss Universe Ivane Paris trenutno proživljava najteže dane. Naime, prije nekoliko dana ostali su bez mlade Nikite, Ivanine mlađe sestre koja je iznenada preminula. Tragedija se dogodila prošle nedjelje 17. listopada, a djevojka je bila u 31. godini života. O svemu je prijatelje i rodbinu obavijestila obitelj na stranici Osmrtnice.hr.

"Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nas je dana 17.10.2021. u 31. godini života zauvijek napustila naša voljena", piše na stranicama Osmrtnica. Ožalošćena obitelj najavila je posljednji ispraćaj u krugu obitelji te su zamolili za tihu sućut.

Među ožalošćenima su mama Loredana, tata Lučano, sestra Ivana te nećaci Leonid i Noel koje je bivša misica dobila u braku s Dinom Bubičićem. Nikita je završila Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, a pohađala je i Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu.

Podrška od malih nogu

Ivana je rođena u Pazinu, no godinama je živjela u Rijeci, odakle je njen sada već bivši suprug Dino. Nekadašnja Miss Universe tu je laskavu titulu ponijela 2002. kada joj je bilo 19 godina, a njenoj mlađoj sestri Nikiti 11 i je već onda malena Nikita osvojila brojne simpatije jer je srčano navijala za svoju stariju sestru.

Čitajte i: Ivana Paris: 'Razvod je moj najveći poraz, razlog za borbu su mi sinovi'

Još nije poznato što je uzrok smrti sestre Ivane Paris koja je u protekle dvije godine na privatnom planu proživjela velike promjene. Kako je otkrila u razgovoru za Magazin Gloria, 2020. konačno je "prelomila" i odlučila zatražiti razvod. U listopadu 2020. trebala je sa suprugom proslaviti deset godina braka, no na proljeće te godine su se rastali.

"Nepremostive sitnice iz svakodnevnog života godinama su se skupljale i došlo je do toga da baš ni na jednu stvar nismo gledali isto. Tada sam shvatila da naš brak više nema smisla, odnosno da će netko od nas uvijek biti nesretan ugađajući drugome, a život je samo jedan. Nitko od nas dvoje nije ni bolja ni lošija osoba, jednostavno smo previše različiti. Prekršila sam zavjet koji sam prije devet godina dala pred Bogom, nisam uspjela održati obitelj na okupu te do kraja ostvariti san iz djetinjstva. Razvod je moj najveći poraz, no katkad treba i gubiti za pobjede koje slijede" iskrena je bila Ivana u razgovoru za Gloriju.

Linker
04. travanj 2024 01:24