samo u novoj gloriji

Najveći izazov omiljene trenerice! Sanja Žuljević prvi put progovara o danima koji su joj promijenili život

Nova voditeljica showa ‘Život na vagi‘ Sanja Žuljević otkriva kako joj je odlazak u Ameriku, gdje je upoznala fitness guruicu Jillian Michaels, promijenio život te zbog čega ima pet tetovaža.

"'Kod tebe definitivno ima prostora za napredak', rekla mi prije nekoliko godina trenerica Sanja Žuljević pri našem prvom susretu, misleći pritom na moje nemišićavo tijelo. Svidjela mi se njena direktnost, duhovitost i energija kojom pokreće svoje vježbače. Uz stručnost kao jedine nositeljice licence Bodyshred treninga u Hrvatskoj, najvjerojatnije su to najvažniji razlozi zašto je ove sezone baš ona odabrana za novu voditeljicu popularnog showa "Život na vagi". Upravo je novi angažman bio povod za još jedan susret na kojem mi je, uz zdrave savjete, prvi put otkrila i detalje o svom privatnom životu", piše o priči s ovotjedne naslovnice Karmen Miletić.

image
Gloria

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije, ponovno najveći dio vremena provodimo u svom domu. Sanja Žuljević stoga nam je, osim detalja o privatnom životu, otkrila i učinkovite savjete za dobar i ugodan život - bez vage. Osim o voditeljici RTL-ove hit emisije "Život na vagi", novi broj magazina Gloria donosi vam i raskošan prilog "Interijeri".

"Dom je središte našeg svijeta, društvenog i profesionalnog života. Imajući to na umu, u ovom broju pripremili smo raskošan prilog Interijeri, za koji bismo voljeli da vam - barem na trenutak - skrene misli s teške svakodnevice. Vodimo vas u obiteljsku oazu pjevača Đanija Stipaničeva, čija nas je kuća oduševila. Vjerujem da će vas naš prilog inspirirati i na pozitivne promjene u vašoj životnoj okolini, a kako biste financijski prošli što bezbolnije, pripremili smo vam kupone s popustima naših partnera. Osim na preobrazbu doma, želimo vas potaknuti i na preobrazbu tijela, jer polukarantena u kojoj živimo ne smije biti izgovor za gomilanje suvišnih kilograma", piše naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

image
Neja Markičević/Cropix

U dom Đanija Stipaničeva zavirila je Snježana Harapin Dragojević

U domu Đanija Stipaničeva bila sam već nekoliko puta. Zahvaljujući golemim staklenim stijenama i brojnim prozorima u kući caruje svjetlost, a Nelli Stipaničev, supruga pjevača i glumca zagrebačkog kazališta Komedija, uvijek se pobrine da svaki kutak u petsto četvornih metara prostranoj kući odiše toplinom u kojoj želite što dulje uživati. Sunčan i topao jesenski dan izmamio nas je na terasu, a udobne sjedalice bile su idealno mjesto za iščekivanje srna i srndaća, koji često dolaze do ograde i mirno promatraju domaćine. Iako se nisu pojavili, a sunce je već zašlo, još smo dugo ostali sjediti. A zašto u domu Stipaničevih svaki gost ostaje dulje nego što je planirao, najbolje govore fotografije interijera.

image
Vedran Peteh/Cropix

Raskošni prilog o interijerima uredila je Kristinka Šćavina

Kad me prijatelji žele obradovati za rođendan, znaju da neće pogriješiti ako mi daruju neku sitnicu za dom. I na poslu svi znaju za tu moju veliku strast pa su mi u ovom broju povjerili uređivanje Glorijina priloga o interijerima. Rezultat je tu i preostaje mi samo pozvati vas da s nama zavirite u maštoviti concept store arhitektice Boške Bahtijarević, tvornicu namještaja obitelji Sobočan i mnoge druge čarobne prostore. Poslastica za kraj pregled je novih trendova u uređenju interijera predstavljen na pariškom sajmu Maison&Objet - koji je ove godine održan online. Ako mene pitate, riznica čiste ljepote i inspiracije za svakoga koga zanima dizajn interijera.

image
Gloria

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

ANNA WINTOUR Nova ljubav nakon razvoda

SINIŠA VUCO Pjevačev život na vagi

SACHA BARON COHEN Besramnik opet jaše

TANJA RIBIČ Terapija na sceni

IVAN BRAČIĆ Moja zemlja meda i pčela

KUHINJA: SANJA VEJNOVIĆ Začini su moje najveće bogatstvo

PUTOVANJE: SARA RENAR Bugarska kroz oči glazbenice

FELJTON: NIGELLA LAWSON Gorki život kulinarske zvijezde

Linker
13. travanj 2024 23:38