Patrick Dempsey

 F.ALTMANN/BABIRADPICTURE/SHUTTERSTOCK
‘McDreamy‘

Nakon 18 godina "čekanja" dobio zasluženu titutlu: Najseksi muškarac na svijetu san je snova

Patrick Dempsey tituli najseksi muškarca na svijetu po izboru časopisa People je nazdravio sa suprugom Jillian s kojom podiže troje djece.

Patrick Dempsey tituli najseksi muškarca na svijetu po izboru časopisa People je nazdravio sa suprugom Jillian s kojom podiže troje djece.

Mnogi ga pamte kao seksi doktora, neurokirurga Dereka “McDreamyja” Shepherda iz dugovječnog televizijskog serijala "Uvod u anatomiju". I već tada mnogim ženama bio je jedan od najzgodnijih glumaca svijeta. No, na ‘službenu titulu‘ čekao je godinama. Sada ju je i dočekao i to u šestom desteljeću života. 57-godišnji američki glumac Patrick Dempsey ovogodišnji je najseksi muškarac svijeta, prema izboru magazina People.

Uz to je, s obzirom na okolnosti, reći će mnogi, postao dokaz da privlačnost i seksepil nemaju veze s godinama, a to pokazuje i prigodni editorijal koji je snimio za naslovnicu aktualnog broja najpopularnijeg američkog tjednika koji prati živote poznatih.

"Drago mi je da se to dogodilo upravo u ovom životnom razdoblju. Priznanje je veliko, a jako laska mom egu, lagao bih kad bih tvrdio drukčije. No, da je stiglo ranije ego bi mi sigurno podivljao, a sad ću tu titulu iskoristiti da pridonesem izgradnji boljeg svijeta i pozitivnim vrijednostima", izjavio je Patrick Dampsey, koji je veliki humanitarac. Naime, kliniku Dempsey Center osnovao je u spomen na pokojnu majku, a u njemu oboljeli od zloćudnih bolesti i njihovi najmiliji mogu potražiti liječniku i psihološku pomoć.

A kako su na vijest da u kući imaju najseksi frajera na svijetu reagirali Dempseyjeva supruga Jillian, 57-godišnja vizažistica i poduzetnica, te 21-godišnja kći Talula, te 16-godišnji blizanci Sullivan i Darby?

"Supruga je bila šokirana, baš kao i ja, čak smo u prvom trenutku mislili da se netko šali s nama. Nakon početnog iznenađenja počeli smo se smijati i šaliti na taj račun, a na kraju smo i nazdravili", ispričao je Dempsey.

image

Patrick Dempsey sa suprugom Jillian Fink i kćerkom Talulom lani u Los Angelesu

SCOTT KIRKLAND/SHUTTERSTOCK

"A klinci sad koriste svaku priliku da me zbog toga zafrkavaju i to je dobro jer me spuštaju na zemlju. No, ne brinite, ne ostajem im dužan", dodao je slavni glumac koji osim vlastite profesije najviše uživa u utrkama sportskih automobila, što mu je posljednja dva desetljeća najdraži hobi.

Upravo zbog vještine za upravljačem dobio je ulogu Piera Taruffija, slavnog talijanskog vozača u biografskom filmu "Ferrari" redatelja Michaela Manna koji u svjetska kina stiže potkraj godine.

image

Patrick Dempsey na svjetskoj premijeri filma ‘‘Ferrari‘‘ u Veneciji

LUCA CARLINO/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

“Pratio sam razvoj tog filmskog projekta od samih početaka i prvi put u životu sam se javio redatelju i produkciji sa željom da budem dio njega. Nisam bio siguran da će me se sjetiti, ali sam bio siguran da nema boljeg izbora od mene za ulogu Taruffija... Michael Mann se, srećom, složio sa mnom, a sad on ima sreću da u filmu ima najseksi muškarca na svijetu", našalio se Dempsey, čiju muževnost naglašava i sklonost avanturističkom životu. Od djetinjstva je, kaže, veliki zaljubljenik u auto utrke kojima se počeo baviti iz hobija, a s vremenom se afirmirao kao profesionalni vozač koji je odvozio sve važnije automobilističke utrke.

Linker
27. travanj 2024 22:43