VELIKA PROMJENA

Nakon teškog početka godine, Richarda Gerea čeka novi stres

Legendarni holivudski glumac i seks simbol osamdesetih s trećom suprugom, španjolskom aktivisticom Alejandrom Silvom planira preseljenje u Španjolsku.

U devet godina zajedničkog života legendarni holivudski glumac Richard Gere, koji će 31. kolovoza proslaviti 74. rođendan, svoju je treću suprugu, 40-godišnju španjolsku aktivisticu Alejandru Silvu naviknuo na najviše standarde. Vjenčali su se prije pet godina na njegovom ranču od 21 hektara u blizini New Yorka, a većinu zajedničkog vremena u Sjedinjenim Državama provode na glumčevom imanju u New Canaanu, mirnom gradiću u državi Connecticut, koje je svojedobno pripadalo proslavljenom pjevaču i tekstopiscu Paulu Simonu.

image

Alejandra Silva i Richard Gere u Madridu

F THOMSON/SHUTTERSTOCK

Supružnici sa sinovima, 4-godišnjim Alexandrom i njegovim godinu dana mlađim bratom, čije ime nije komunicirano javnosti, ondje uživaju u komforu vile sa šest spavaćih soba od 820 četvornih metara, što je samo djelić posjeda koji se proteže na trinaest hektara zemljišta. Daleko od gradske vreve i urbanog kaosa vode mirni život okruženi šumom, životinjama, vrtom i voćnjakom, a na raspolaganju im je i privatno jezerce kad se mališani požele okupati.

No, sad je očito kod Alejandre Silve proradila nostalgija za rodnom grudom, pa sa svojim dragim obilazi Španjolsku u potrazi za odgovarajućom nekretninom koja će postati njihov španjolski dom. Na vrhu prioriteta slavnog para je prostrano zemljište, dobra veza s urbanim središtem i obližnjom zračnom lukom, te zaštita privatnosti ukućana dok borave na svom posjedu. Prema insajderskim informacijama Alejandra Silva se raspituje i obilazi najbolje privatne i međunarodne škole, što upućuje na mogućnost da bi se njihovi sinovi umjesto u Sjedinjenim Državama, kao što se dosad mislilo, mogli obrazovati u Španjolskoj.

image

Alejandra Silva i Richard Gere

INSTAGRAM

Za definiranje konačne odluke imaju još vremena, a dječaci sigurno neće imati jezičnih problema, kakvu god odluku donijeli njihovi roditelji. Richard Gere i Alejandra Silva sinove, naime, odgajaju dvojezično - na engleskom i španjolskom, a u školi će sami odlučiti koji će treći jezik učiti.

Alejandra María Silva García-Baquero rođena je 16. veljače u gradu A Coruna u španjolskoj pokrajini Galiciji, a potječe iz imućne obitelji poduzetnika Ignacia Silve, koji je neko vrijeme bio potpredsjednik najtrofejnijeg nogometnog kluba na svijetu madridskog Reala. Upravo na suprugin rođendan holivudski glumac Richard Gere je bio hospitaliziran u Meksiku, jer je dugotrajna jaka prehlada rezultirala - upalom pluća. A tri tjedna nakon zdravstvene drame glumac se oprostio od svog oca i životnog uzora Homera Georga Gerea koji je priminuo dva mjeseca uoči proslave svog 101. rođendana.

image

Zajedno su posjetili i Taorminu u Italiji

MAURIZIO D‘AVANZO/SHUTTERSTOCK
Linker
20. travanj 2024 20:52