Nataša Janjić Medančić slavi petu godišnjicu braka

 VEDRAN PETEH CROPIX
dirljiva objava

Nataša Janjić Medančić proslavila petu godišnjicu braka: "Do neba i nazad! I sve ispočetka"

Kao podsjetnik na posebne trenutke sa suprugom Nenadom, objavila je video u kojem je otkrila dio njihove svakodnevice, a čestitke su im stizale sa svih strana.

Kao podsjetnik na posebne trenutke sa suprugom Nenadom, objavila je video u kojem je otkrila dio njihove svakodnevice, a čestitke su im stizale sa svih strana.

Što znače riječi posvećene suprugu Nenadu povodom pete godišnjice braka – do neba i nazad – glumica Nataša Janjić Medančić pokazala je u videu gdje je izdvojila samo dio zajedničkih trenutaka. Naime, poznata glumica za liječnika se udala 21. prosinca 2018. i to u tajnosti, a sretnu vijest je otkrila tek nekoliko dana kasnije. Nenad i Nataša, ovih su dana, proslavili petu godišnjicu braka, a glumica je objavila video u kojem je izdvojila samo dio njihove zajedničke svakodnevnice. Dodala je i dirljivu poruku svom suprugu: "Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace. Do neba i nazad! I sve ispočetka. Tvoja".

Mnogi poznati prijatelji poput Marijane Batinić, Bojane Gregorić Vejzović i Ivane Roščić su im u čestitali, a upravo je televizijska voditeljica zaslužna za upoznavanje Nataša i Nenada koje je preraslo u lijepu ljubavnu priču.

U Natašinom videu između sretan par između ostalog pozira na ulazu u naselje Medančići, nedaleko od Pazina, grada u kojem je odrastao njen suprug. Nataša je podijelila i fotografiju s njihovog vjenčanja u prosincu, a nosila je efektnu vjenčanicu posutu šljokicama, primjerenu zimskom vjenčanju u najradosnijem dijelu godine. Najslađi prizori iz videa su oni s njihovim klincima: sina Tonija rodila je u veljači 2019., a na ljeto 2020. dočekali su kćerkicu Kaju.

image

Poljubac sa suprugom 2019. na premijeri predstave ‘Gospoda Glembajevi‘

DAVOR MATOTA CROPIX

O tome kako su djeca suprugu i njoj promijenila život, glumica je u ranijem intervjuu rekla: "Djeca neizbježno preslože prioritete, znače mi više od ičega na svijetu. No, potrebno je pronaći iznova sebe i nešto što si bio prije njih, vratiti se u taj kolosijek i to uskladiti s njihovim potrebama. Odgoj je žongliranje koje zahtijeva puno strpljenja i samokontrole. Često izgleda kao toksična veza, oni te muče i natežu do krajnjih granica, a ti ih obožavaš i želiš im udovoljiti. To ni u jednoj drugoj vezi ne bi funkcioniralo, ali njihovo je postojanje nagrada sama po sebi".

Linker
28. travanj 2024 04:23