Epilog razlaza

Nema šanse da joj to prođe bez odvjetnika: Shakira se odlučila na potez za koji Pique neće ni čuti

Kolumbijska pjevačica Shakira najgora dva mjeseca u životu želi okončati preseljenjem na Floridu, ali Gerard Pique, uvjereni su izvori bliski nogometašu, ne dozvoljava da sa sobom povede njihove sinove.

Kolumbijskoj pop zvijezdi Shakiri život se posljednjih mjesec dana pretvorio u noćnu moru. Prvo je iz medija saznala da ju je njezin dugogodišnji partner, 35-godišnji nogometaš Barcelone Gerard Piqué prevario, i to sa ženom gotovo dvostruko mlađom od sebe. Bila je to kap koja je prelila čašu u njihovoj otvorenoj vezi, kako su je mediji opisali. Jer iako se u otvorenoj vezi podrazumijeva slobodno ponašanje, pa i slobodan izbor drugih seksualnih partnera, ona se ipak gradi na temeljima međusobnog povjerenja, iskrenosti i istine. A svega toga među Piqueom i deset godina starijom Shakirom očito više nije bilo kad je za njegovu štokholmsku aferu glazbena latino diva saznala iz medija, kojima je fotografija stigla od neimenovane osobe koja nije željela zapapriti njoj, nego njemu.

image

Nogometaš Gerard Pique na kobnom putovanju u švedskom Stockholmu sredinom lipnja

LARS HöGLUND/TT/SHUTTERSTOCK

Čitajte: Seks skandal Pique - Shakira dobio novi obrat: S njom uopće nije lako živjeti!

No, učinak je nakon svega očito bio suprotan, jer su Shakira i Pique nakon dvanaest godina službenim priopćenjem okončali svoju vezu, nakon čega je ona završila u bolnici.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo. Za dobrobit naše malodobne djece, koja su nam oboma prioritet, molimo da ubuduće poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumijevanju", napisali su u zajedničkoj izjavi.

I to je očigledno bilo zadnje oko čega su se zasad uspjeli usuglasiti. Jer Shakira je zbog šoka i skandala kakvom se niti u snu nije nadala, potražila liječničku pomoć zbog napadaja panike, čemu su pridonijele i specijalne okolnosti u kojima se trenutačno nalazi.

image

Gerard Pique i Shakira u Las Vegasu 2014.

SHUTTERSTOCK

Slavna pjevačica je naime, posljednjih tjedana na meti dvojice uhoda. Jedan je, prema izvorima španjolskih medija, Rus po nacionalnosti i on joj ostavlja poruke kredom na pločniku preko puta kuće u elitnoj četvrti grada Esplugues de Llobregat u okolici Barcelone, dok joj je drugi, po nacionalnosti Francuz, pismima zatrpao poštanski sandučić, a pokušao joj se preko terase i uvući u kuću.

image

Shakira sa sinom Sashom

CURTIS MEANS/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

Zbog svega toga slavna pjevačica ne želi nastaviti živjeti u Barceloni, jer taj grad više doživljava svojim domom. Sada joj je glavni cilj da se čim prije, a najkasnije do jeseni, sa sinovima Milanom i Sashom preseli u vlastitu vilu u Miamiju na Floridi, gdje želi okrenuti novu stranicu bez Gerarda Piquea.

"Shakira neće stati dok se ne uspije preseliti u Miami i povede djecu sa sobom. To joj je glavni cilj, no ne može bez Piqueova pristanka, koji on neće dati. Čak ni nekoliko dana godišnjeg odmora", rekao je izvor blizak bivšem paru španjolskim medijima.

Čitajte i: Praznik ljubavi u Veneciji: Prevario ju je, oprostila mu je, a sad su bliskiji nego ikad prije

Nezaobilazan problem pritom je što za preseljenje s djecom mora dobiti i suglasnost njihova oca, ali on zasada na to ne pristaje.

Dapače, Pique se ne želi odvojiti od sinova, a smatra da bi na njih i loše utjecalo preseljenje u drugu državu, jer u Španjolskoj žive svi njihovi prijatelji i rođaci s kojima su u stalnom kontaktu.

"Shakira neće stati dok se ne uspije preseliti u Miami i povede djecu sa sobom. To joj je glavni cilj, no ne može bez Piqueova pristanka, koji on neće dati. Čak ni nekoliko dana godišnjeg odmora", kaže izvor blizak bivšem paru španjolskim medijima.

image

Gerard Pique sa sinovima Milanom i Sashom

KEISUKE HOGO/DYDPPA/SHUTTERSTOCK

Upućeni tvrde da će se bivši partneri lako dogovoriti oko novca i nekretnina koje su stekli dok su bili u vezi, ali da je situacija - što se sinova tiče - mnogo kompliciranija, a potencijalno čak i eksplozivna.

Kao i uvijek prijateljski sporazum bio bi idealno rješenje, samo je pitanje je li on u ovim okolnostima - moguć.

Linker
16. travanj 2024 00:17