Medijski mogul Rupert Murdoch se početkom godine sa svojim društvom zabavljao na Barbadosu

 @246PAPS/@246PAPS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
NIJE MU BILA SUĐENA

Nema sreće u ljubavi: 92-godišnji milijarder razvrgnuo zaruke nakon samo 2 tjedna

Medijski mogul Rupert Murdoch nakon dva tjedna je raskinuo zaruke s 26 godina mlađom Ann Lesley Smith, a razlog je mnoge iznenadio.

U svom dugom i plodonosnom životu donio je mnoge važne poslovne i privatne odluke, ali tajne i pitanja srca i duše i njemu su očito ostale - nedohvatljive. Svega dva tjedna nakon što je objavio zaruke s - kako se pretpostavljalo - svojom petom suprugom, 92-godišnji izdavački mogul Rupert Murdoch objavio je da vjenčanja ipak - neće biti. Razlog je što njegova, sad već bivša, zaručnica Ann Lesley Smith, koja je 26 godina mlađa od svog nesuđenog supruga, nije uspjela podnijeti medijsku pažnju, slavu i gubitak anonimnosti, te je svom "daru s neba" kako ga je nazvala na prvom spoju, zahvalila na pažnji.

image

Ovakve idilične prizore više nećemo gledati: Rupert Murdoch i Ann Lesley Smith razvrgnuli su zaruke

CHRISBRANDIS.COM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zbog toga Rupert Murdoch svoju bivšu dragu, tvrde upućeni, još više poštuje i cijeni, ali od vjenčanja kojem se toliko veselio neće biti - ništa. Sudbina zaručničkog prstena s golemim dijamantom kojim joj je pokazao svoju ljubav i najbolje namjere do daljnjeg ostaje nepoznata.

image

Rupert Murdoch s trećom suprugom Wendi Deng, te Donaldom i Melanijom Trupm na partyju Vanity Faira 2004. u Los Angelesu

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK

Par se upoznao nakon iznenadnog kraha šestogodišnjeg braka Ruperta Murdocha s fatalnim britanskim modelom Jerry Hall, a umirovljenu policijsku službenicu i udovicu zvijezde country glazbe Chestera Smitha zaprosio je nakon šest mjeseci veze. Sudeći prema fotografijama odlično su se početkom godine proveli na Barbadosu, a vremešni milijarder je za prosidbu - slučajno ili ne - odabrao 17. ožujka, Dan svetog Patrika, koji je inače nacionalni irski praznik. "Bio sam jako nervozan. Bojao sam se ponovo zaljubiti, ali ovaj put sam siguran da je ovo moj posljednji brak. Jako sam sretan", izjavio je za New York Times.

image

S drugom suprugom Annom Murdoch, kćerkom Elisabeth, te sinovima Jamesom i Lachlanom početkom 70-ih

DAVID GRAVES/SHUTTERSTOCK

Rupert Murdoch, čije se bogatstvo procjenjuje na 17 milijardi dolara, ženio se četiri puta i ima šestero djece. Najstarija kći Prudence samo je dvije godine mlađa od njegove nesuđene pete supruge, ali i Jerry Hall. Upravo su se njegova djeca prozivala kao glavni razlog zašto je prije nešto više od godinu dana iznenada zatražio razvod od bivše supruge Micka Jaggera, i to zbog brige o enormnom nasljedstvu. No po svemu sudeći to nije istina jer zaljubljivog milijardera djeca sigurno ne mogu ukrotiti.

Linker
20. travanj 2024 02:50