Victoria i David Beckham

 THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
KRALJICA TROLANJA

Nepobjediva Victoria Beckham pronašla način da unovči viralni trenutak u kojem ju David razotkriva u laži

David Bekcham u dokumentarcu je ismijao suprugu nakon što je izjavila da oboje dolaze iz radničkih obitelji, a ona je sad iskoristila taj viralni trenutak i u prodaju pustila majice s natpisom "Moj tata je vozio Rolls-Royce".

David Bekcham u dokumentarcu je ismijao suprugu nakon što je izjavila da oboje dolaze iz radničkih obitelji, a ona je sad iskoristila taj viralni trenutak i u prodaju pustila majice s natpisom "Moj tata je vozio Rolls-Royce".

Njihovo međusobno podbadanje, tvrde upućeni, pokazatelj je bliskosti i dobre partnerske veze, kojoj je zajednički smisao za humor najbolji začin, a ono je obilježilo i Netflixov dokumentarac o Davidu Beckhamu, nogometnom menadžeru i legendarnom nogometašu, koji je na streaming servis stigao prošlog mjeseca. U njemu je modna dizajnerica i bivša spajsica Victoria Beckham opisala kako je upoznala supruga, te u razgovoru istaknula da ih je povezala činjenica da su oboje odrasli u radničkim obiteljima.

image

Victorijin citat koji se pamti: "Moj tata je vozio Rolls-Royce"

INSTAGRAM

"Molim te, o čemu to pričaš?", upitao ju je David koji provirio kroz vrata sobe u kojoj je Victoria davala intervju pred kamerom.

Victoria se prvo branila i tvrdila da su njezine riječi gola istina, no David nije želio samo tako prijeći preko toga, nego je inzistirao da mu supruga kaže u kojem automobilu ju je tata vozio u školu. Victoria je izjavila da to nije jednostavno pitanje, a na kraju je priznala kako ju je tata osamdesetih godina na nastavu vozio u Rolls Royceu, pa je Beckham pobjedonosno zaključio: "Hvala na pažnji, to je bilo dovoljno". I izašao iz prostorije, te za sobom zatvorio vrata.

Za mnoge fanove Davida i Victorije taj trenutak bio je jedan od vrhunaca dokumentarnog serijala jer su supružnici u njemu pokazali svoje pravo lice i sklonost međusobnom podbadanju, što obilježava njihov odnos.

@victoriabeckham I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! ? Kisses @David Beckham ♬ original sound - Victoria Beckham

No, tu priča nije završila, jer je zadnju riječ ipak uzela nepobjediva Victoria. Ona je u prodaju pustila majice s natpisom "Moj tata je vozio Rolls Royce", koje se prodaju po cijeni od 137 eura, pa će tako suprugovu šalu na kraju i dobro unovčiti.

image

Victorijin citat koji se pamti: "Moj tata je vozio Rolls-Royce"

INSTAGRAM

"Priznajem, pogriješila sam! Ne mogu se više boriti s tim, bilo je dosta, predugo sve to traje, pa sam odlučila svoje priznanje otisnuti na majice. Volim majice sa sloganima, a vi?", rekla je u videu objavljenom na TikToku, te nasmijala pratitelje koji hvale njezin smisao za humor. "Veličanstveno", "Svaka čast", "Victoria je kao i uvijek nepobjediva", "Kraljica trolanja ponovno jaše"..., glase neki od komentara.

image

David Beckham i Victoria Beckham

SHUTTERSTOCK

Hoće li to biti točka na "i" međusobnog podbadanja supružnika tek će se vidjeti, jer je Victoria ove godine supruga uzela na nišan i ne odustaje od zafrkancije na njegov račun zbog čega je i zaradila titulu - kraljice trolanja. Prvo se na njegov račun našalila proljetos kad je u objavi snimke iz kućne teretane napisala da se neki moraju jako potruditi za vlastitu liniju, dok drugi bez obzira na sve izgledaju odlično (Victoria na snimci naporno vježba, a David se šeće u pozadini gol do pojasa). Nakon toga je ismijala njegovu ukočenost na tečaju salse, na koji je krenuo s njihovom kćeri Harper, a na kraju na svom Instagramu objavila suprugov portret s rogovima - maskirao se povodom proslave Noći vještica zbog čega ga je prozvala "napaljenim rogonjom".

Linker
27. travanj 2024 06:45