Taylor Swift, Blake Lively i Ryan Reynolds slavili su u svečanoj loži

 ELSA GETTY IMAGES VIA AFP
NEDJELJA JE NJIHOVA

Nije samo Taylor Swift zapeo za oko: VIP loža bila je krcata slavnim zvijezdama

Američka kantautorica Taylor Swift ponovno je, u širem društvu, došla na utakmicu američkog nogometa čija je glavna zvijezda bio Travis Kelce.

Američka kantautorica Taylor Swift ponovno je, u širem društvu, došla na utakmicu američkog nogometa čija je glavna zvijezda bio Travis Kelce.

Ove sezone među elitom američkog show biznisa traži se karta više za VIP ložu nogometnog kluba Kansas City Chiefs. I to na njihovim domaćim utakmicama, ali i na gostovanjima: prvo su odradili prošlog vikenda u New Jerseyju na Met Life stadionu, a u loži su se uz pop ikonu Taylor Swift, čije srce kuca za zvijezdu Kansas Cityja, Travisa Kelcea, okupili glumci Hugh Jackman, Blake Lively, Ryan Reynolds i mnogi drugi koji su uživo željeli vidjeti majstorije nogometaša koji je osvojio srce 33-godišnje američke glazbenice.

image

Pjevačica ne propušta nijednu utakmicu svog dragog

ELSA GETTY IMAGES VIA AFP

Otkako je potvrđena njegova veza s Taylor Swift prodaja Travisovih dresova se učetverostručila, a nakon utakmice prošlog vikenda Kelce je svoju dragu kabrioletom odveo na proslavu pobjede u restoran koji je zakupio za tu priliku. Prvi korak je napravio nogometaš, koji je Taylor Swift nakon njezinog koncerta darovao svoju narukvicu prijateljstva s brojem svog mobitela. Napravio ju je specijalno za nju, a trud očito nije bio uzaludan.

image

Taylor Swift, Ryan Reynolds i Hugh Jackman

DUSTIN SATLOFF GETTY IMAGES VIA AFP

Sveučilišni nogomet je igrao u Cincinnatiju, a profesionalno se njime počeo baviti 2013. kad su ga u momčad odabrali čelnici Kansas City Chiefsa čiji dres otada nosi. Osvajač je dva Super Bowla, a četiri puta je imenovan All-Pro prvotimcem. Što se privatnog života tiče poznato je kako je donedavno bio u vezi s modelom Kaylom Nicole, a kavalirstvo je trenirao i u reality showu "Catching Kelce", svojevrsnoj inačici "Gospodina savršenog" u kojem se za njegovu pozornost natjecalo 50 žena. Kelce ih je vodio na spojeve, na koncerte, izlete na jahti i u privatnom zrakoplovu...

image
ELSA GETTY IMAGES VIA AFP

Na novom valu njegove popularnosti u kontekstu veze s Taylor Swift javile su se i druge dame koje su Travisa Kelcea opisale u nimalo ružičastom svjetlu, pa su tako izjavile kako su za vrijeme izlazaka s njim svoje račune plaćale same, jedna ga je optužila da je lažljivac i prevarant... Ali sve to je sada manje bitno, jer se Taylor Swift na takve glasine očito ne obazire, a da je stvar ozbiljna pokazala je prije sedam dana kad je Travisovu utakmicu odgledala u društvu njegove majke Donne Kelce.

image

U svečanoj loži društvo joj je bio glumac Ryan Reynolds

ELSA GETTY IMAGES VIA AFP

Travis Kelce svoj 34. rođendan slavi u četvrtak 5. listopada, a za tu specijalnu priliku sigurno će organizirati party uz roštilj na otvorenom, što je njegova omiljena zabava s najdražima.

image

Taylor Swift je strastvena navijačica

ELSA GETTY IMAGES VIA AFP

Da se nešto među njima događa postalo je jasno nakon njegovog intervjua u podcastu The Par McAfee Show u kojem je osim o planovima za novu sezonu progovorio i o Taylor Swift. "Dobacio sam loptu u njezino dvorište, a vidjet ćemo kako će se stvari razvijati, još je prerano o tome suditi", izjavio je stasiti nogometaš.

image

Taylor Swift nedjeljom prati utakmice Kansas Chiefsa

ELSA GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
27. travanj 2024 00:44