ODLIČNA GODINA

Novi počeci Danijele Martinović: "Partner vam dođe kao odgovor na mir"

Splitska pjevačica i spisateljica, čija je peta knjiga trenutačno najčitanija hrvatska autobiografija, pobjedničku godinu u kojoj se ponovno zaljubila i snimila novi glazbeni hit završava najvažnijom sporednom ženskom stvari - novom frizurom.

Godinu koja se bliži kraju pjevačica Danijela Martinović pamtit će po novim, sretnim "životnim rezovima" - objavila je petu knjigu, autobiografiju u kojoj je prvi put odškrinula vrata svog intimnog svijeta, u njezin je život ušao novi muškarac, duet s Markom Škugorom vinuo ju je na vrh glazbenih top ljestvica, knjigu "Tuširanje duše" je nedavno objavila u limitiranom kolekcionarskom izdanju, a kako voli eksperimentirati s izgledom, ovih je dana svoje plave uvojke skratila u popularni bob.

image
ZVONIMIR FERINA

"‘Ispuni život počecima‘ -­ rečenica iz moje knjige ujedno je moj životni lajtmotiv. Na neki način, postao je i ostao moj životni izazov, razlog da otkrijem istinsku sebe, ali i da čitatelje potaknem na nove poglede na život. Koliko sam uspjela, ne znam, ali dobivam poruke ljudi vezane za knjigu i to je ono najljepše što mi se dogodilo. Bila sam i jako sretna kad sam čula da je to trenutačno najčitanija hrvatska autobiografija, a druga na ljestvici s inozemnima, odmah nakon one Matthewa McConaugheya. Slijedi nas princ Harry", kaže Danijela Martinović, koja, kao i uvijek, ne skida osmijeh s lica.

A ove godine njen zarazni smiješak dopunio je i novi sjaj u očima, onakav kakav imaju samo sretno zaljubljene žene. Naime, loše iskustvo ­krađa identiteta preko interneta, koje je policiji prijavila njezina odvjetnica­ neplanirano je preraslo u ljubav, a sve je započelo jednim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. I spojio je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, koji je s kolegama brzo riješio slučaj. Nakon što su se upoznali, puno su vremena provodili razgovarajući, otkrili da dijele iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, poneke snove...

image
GLORIA PRODUKCIJA

"Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam na pamet padne da bi to mogao biti filmski scenarij. Prolazimo lijepe trenutke", kaže pjevačica. Iskusni policajac, koji ju je osvojio, dobro je poznat u glazbenim krugovima ­i to kao rock pjevač i gitarist. Član je benda Izvan zakona, koji se nakon 16 godina ponovno okupio, a on sklada, svira gitaru i pjeva.

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se",­ otkriva Danijela, koja je svojim brojnim hitovima ljetos dodala još jedan. Duet "Ono nešto" koji izvodi s Markom Škugorom gotovo preko noći je, naime, osvojio publiku.

A otkako je postala članica žirija HRT­-ova showa "Zvijezde pjevaju", u kojem se pojavljivala u upečatljivim, odvažnim kreacijama, odlučila se za još jednu promjenu. Kosu oblikovanu u holivudske valove srednje duljine skratila je na vječno popularni bob, a rubove vrhova osvježila je efektnim ružičastim pramenovima. ­

"Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacije", poručila je Danijela i priznala da su joj zrele godine donijele mir, slobodu i sreću. A tom je pozitivnom energijom privukla i sve lijepo što joj je obilježilo ovu godinu.


U novom broju magazina Gloria ne propustite i:

  • Intervju s Ivanom Dragičević: Novinarka i spisateljica govori o novoj knjizi i borbi s bolešću
  • Tomislav Marić Toma: O ljubavi pronađenoj u crkvenom zboru
  • Intervju s glumicom Nadijom Cvitanović: Povratak na scenu nakon operacije
  • Ivan Penović, redatelj s čijom je predstavom otvorena preuređena Gavella
  • Kylie Jenner: uspjeh s modnom linijom Khy
  • Gastro blogerica Matejka Buča otkriva recepte iz nove kuharice
  • Feljton Ridley Scott: britanski redatelj i producent i u 87. godini je hiperaktivan kao i u mladosti
Linker
29. ožujak 2024 19:20