Georgina i Ronaldo s djecom na palubi

 CIAO PIX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
PLOVEĆI LUKSUZ

Obiteljska idila na Sardiniji: Ronaldo je djeci uzor, ali sve konce drži - Georgina

Portugalski nogometaš i španjolska influencerica odradili su svoju prvu sezonu u Saudijskoj Arabiji, te s djecom stigli na odmor u Europu.

Portugalski nogometaš i španjolska influencerica odradili su svoju prvu sezonu u Saudijskoj Arabiji, te s djecom stigli na odmor u Europu.

Svašta se pisalo o njihovim navodnim nevoljama u raju, u kuloarima su se spominjale česte svađe, nezadovoljstvo i razvod, ali fotografije kao i svaki put govore više od riječi. Ronaldo i Georgina Rodriguez odradili su svoju prvu sezonu u Saudijskoj Arabiji, te s djecom na superluksuznoj jahti stigli na odmor u Europu. Njihovo prvo odredište je talijanski otok Sardinija, čiji stjenoviti krajolici oduzimaju dah i posebno su impresivni s mora. O svakoj želji slavnog para i njihove djece brine više od dvadeset članova posade, a čini se da se obitelji zasad nije pridružila Ronaldova majka Dolores koja obično prati sina i pomaže mu oko djece.

image

Silazak na kupanje

FREZZA LA FATA - COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ovaj put je sva briga oko djece pala na Georginu, koja mališane obasipa ljubavlju i pažnjom, oblači ih, presvlači, kupa i tušira, a sinovima je, kako se vidi s fotografija, tata neosporni uzor. A najveća im je želja da ih uzme sa sobom i provoza na skuteru, što moraju zaslužiti dobrim i pristojnim ponašanjem.
Po svemu sudeći čini se da su Georgina Rodriguez i Christiano Ronaldo izgladili sve prijepore u sedmogodišnjoj vezi, ako ih je - bilo. Prije odlaska na odmor španjolska ljepotica i portugalski nogometaš svojim su dolaskom uveličali događaj Minerales de Avila u Madridu, gradu u kojem su se i upoznali i za koji ih vežu najljepše uspomene.

image

Ronaldo obožava vožnju na skuteru

CIAO PIX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Tamnokosa influencerica iz publike je pratila govor svog dragog, a španjolski mediji tada su otkrili da Georginu ima potpisani ugovor s Ronaldom prema kojem joj nogometaš, u slučaju prekida, do kraja života mora plaćati mjesečnu potporu od sto tisuća eura do kraja života. Ronaldo i Georgina žive s kćerima Alanom i Bellom, blizancima Mateom i Evom, koje im je 2017. rodila surogat majka, te s 13-godišnjim sinom Cristianom Jr., pa u njihovoj kući nikad nije dosadno.

image

Jedva su dočekali povratak u Europu

CIAO PIX/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 23:44