MIHOCISTUDIOS
trofejna atletičarka

Odgovorila na šalu na svoj račun: Sandra Elkasević otkrila gdje je završio njezin vjenčani buket

Nakon što se hrvatska atletičarka udala kod Esplanade i bacila buket, na društvenim je mrežama počela kružiti šala da ga još uvijek traže negdje kod Lisinskog. Ubrzo se oglasila i Sandra putem Instagrama te otkrila svima gdje je buket završio.

Nakon što se hrvatska atletičarka udala kod Esplanade i bacila buket, na društvenim je mrežama počela kružiti šala da ga još uvijek traže negdje kod Lisinskog. Ubrzo se oglasila i Sandra putem Instagrama te otkrila svima gdje je buket završio.

Hrvatska atletičarka Sandra Perković, odnedavno Elkasević, u novu je godinu ušla trijumfalno - vjenčala se na Silvestrovo sa svojim dugogodišnjim trenerom i ljubavnim partnerom Edisom Elkasevićem. Par se fotografirao na nekim od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija, a slavlje za tristotinjak uzvanika bilo je organizirano u Laubi. No, pažnju javnosti privukla je jedna fotografija sa slavlja. Naime, nakon što je izašla prva fotografija 33-godišnje sportašice u raskošnoj vjenčanici s buketom u ruci, internetom je počela kružiti šala: "Sandra Perković se udala kod Esplanade i bacila buket, još ga traže negdje iza Lisinskog".

image

Sandra i Edis vječali su se nakon godinu dana zaruka i deset godina veze

MIHOCISTUDIOS

Šala nije zaobišla ni olimpijsku prvakinju u bacanju diska koja se također po tom pitanju oglasila na svom Instagramu i podijelila snimku na kojoj baca buket. "Za sve koji su se pitali, buketić je doslovno završio u Ljubljani", napisala je Sandra koja trenutno broji dvije zlatne olimpijske medalje i označila djevojku koja uhvatila buket ruža.

image
INSTAGRAM

Sandra i Edis vjenčali su se nakon godinu dana zaruka i deset godina veze. Upoznali su se kada je ona imala 15 godina, a nakon što je 2013. godine prekinula suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem, Edis se našao na mjestu njezinog novog trenera. Sandra je svojedobno za medije priznala kako se s 21 godinom „nekako malo zaljubila u njega”, a zaljubljenost je bila uzajamna. Tako je započela njihova ljubavna priča koju su odlučili okruniti u društvu najmilijih. Ekskluzivne fotografije, kao i sve detalje s vjenčanja, podijelila je ekskluzivno za Gloriju. Otkrila nam je i zašto je 40-godišnjem Edisu Elkaseviću "da" izrekla baš na Staru godinu.

"Edis i ja zaručili smo se 31. prosinca 2022. u Londonu, našem gradu, a kad su se slegle emocije, odmah smo odlučili da će nam vjenčanje biti 31. prosinca 2023. Taj datum je pao u nedjelju, a u ponedjeljak smo postali muž i žena. Dobro je poznato da životne odluke kreću ili od ponedjeljka ili od 1. siječnja, a nama je bilo oboje pa smo toga dana odlučili okrenuti novu stranicu u našim životima. Dugogodišnju vezu i ljubav okrunili smo brakom, a s najmilijima ušli i u novu godinu. Stresa nije bilo jer smo s organizacijom krenuli na vrijeme, imali smo jasne želje i odabrali najbolje ljude u svojim branšama. Oni su nam pomogli organizirati i realizirati sve zahtjeve kako bismo imali savršen dan pa je na kraju sve bilo baš onako kako treba", otkrila nam je Sandra, dodajući kako su surađivali s Markom Pollakom i njegovim timom iz Pollak Flowers & Weddings, a u stvaranju savršenog ugođaja pomogli su im i kreativci iz tvrtke Altera i Ivas Grupe. Za bogat jelovnik pobrinuli su se chefovi iz Gastro Globusa, a suvišne kalorije potrošili su na plesnom podiju.

image

Sandra Perković vjenčanje

MIHOCISTUDIOS

"Prvi ples je bio čaroban. Pjesma "Perfect" Eda Sheerana od riječi do riječi opisuje naš odnos i međusobnu ljubav. S mentorom iz showa "Ples sa zvijezdama" Markom Mrkićem gotovo smo dva mjeseca vježbali koreografiju, a kad smo sve složili, odlučili smo promijeniti ples. Bila je to avantura i za nas i za Marka, ali predivno smo to odradili", rekla je sportašica, sretna što je i ostatak večeri protekao u sjajnom raspoloženju. Tristotinjak uzvanika su, naime, do jutra zabavljali grupa Best i DJ iz Urbanih Evenata. Slušalo se sve - od stranih do domaćih hitova, a svirala se i narodna glazba kako bi bili zadovoljeni razni ukusi. Sandra kaže da je vjenčanje bilo uglađeno i pristojno, a istovremeno rasplesano i veselo. Bajkovite su bile i njezine dvije svadbene kreacije koje je dizajnirala Matija Vuica, čiji je životni partner Jurica Popović nedavno preminuo.

"Oduvijek sam sanjala o tome kako ću nositi haljinu Matije Vuice. Kad sam pak prije tri godine vidjela jednu njezinu kreaciju koja mi je oduzela dah, odmah sam znala da je ona ta koja je sposobna moje misli i želje pretvoriti u djelo. Puno smo se družile i puno radile, uz mnogo sreće i smijeha, a na kraju čak i suza. Do detalja samo razrađivale obje haljine, ali Matija je imala potpunu slobodu izraziti svoju kreativnost. Iako sam imala viziju i znala kako će izgledati, vjenčanica me na prvi pogled ostavila bez riječi. Bila je savršena, sve ono što sam zamišljala i čemu sam se nadala, još i bolja. Matija je stvarno čudo: jedna i jedinstvena, predivna i iskrena, najbolja u onome što radi. Daje cijelu sebe, a mladenkama baš to treba za dan iz snova kada sve treba biti savršeno. Put je bio težak. Ali znajte da su ljubav, poštovanje, a na kraju i najveća moguća životna bol utkani u moju vjenčanicu. Još jednom duboka sućut dragoj Matiji zbog odlaska našeg Jure", kazala je s tugom Sandra, čiji je odabranik nosio također dvije kreacije, ali je za njegova odijela bio zadužen Damir Matešković, vlasnik brenda Fidelio Tailored Clothing.

Linker
26. travanj 2024 16:30