Čovjek uči dok je živ

Olja Vori o nedavnom poslovnom uspjehu i braku: ‘Moj muž živi sa studenticom!‘

Atraktivna Splićanka nedavno je stekla dodatno zvanje menadžerice za odnose s javnošću. Olji je ovo je treća diploma, a ona i suprug na ljeto slave i onu najvažniju životnu - 15 godina braka. Za Gloria.hr povjerila je kako njezin Igor gleda na to što je ‘vječna‘ studentica te zašto ne voli kad o njoj pišu kroz prizmu ljubiteljice mode.

Olja Vori nije mogla na prigodniji način započeti 2022., koja je za nju i supruga Igora, inače legendarnog rukometaša, a danas člana Hrvatskog rukometnog saveza - obljetnička godina. Krajem veljače na jednom je zagrebačkom poslovnom učilištu diplomirala menadžment za odnose s javnošću te je sada svojim brojnim zvanjima dodala i ono PR-a. Inače, ona je diplomirana medicinska sestra koja već neko vrijeme radi kao predavačica na veleučilištu, a prije dvije godine magistrirala je na fakultetu Međunarodnih odnosa i diplomacije. Uz sve to je trenutno i doktorandica na doktorskom studiju Međunarodnih odnosa.

"Nikada dosta učenja. Cijeli život je put kroz koji učimo, svako obrazovanje je planirano i ima svoju svrhu, svoj cilj. Ne kaže se bez razloga da čovjek uči dok je živ", kazala nam je Olja.

image
OLJA VORI/INSTAGRAM

Vrijedna četrdesetogodišnjakinja s pravom je ponosna na svoje diplome jer je većinu stekla uz "full time" posao mame i supruge. Ona i Igor roditelji su djevojčice Nike te starijeg Petra, koji je već tinejdžer.


Najvažnija karijera

"Naravno, ova privatna 'karijera' mi je najvažnija. Otkako je u igračkoj mirovini, suprug mi je velika pomoć jer se inače ne bih mogla posvetiti učenju. Što god radim, tome se sto posto predam, bilo da je riječ o studiju ili kuhanju. Igora doma zezamo da je sretnik jer stalno živi sa studenticom", povjerila nam je kroz smijeh Olja, dodajući da u kući svi skupljaju diplome. Igor studira na studiju sportskog menadžmenta, a njihov sin Petar baš je nedavno dobio vrijedno priznanje škole francuskog jezika.

Najnovija diploma atraktivne Splićanke poklopila se i s njezinim i Igorovim bračnim jubilejom. Krajem lipnja bit će točno 15 godina kako su se poznati supružnici vjenčali. Njihova svadba te 2007. bila je tajna, a Olja se šali da ne smije otkriti ni planove za predstojeću okruglu obljetnicu.

"Planove ne otkrivam jer volim iznenađenja. Živimo u takvim vremenima da je svaki dan dar i trebamo se veseliti sitnicama", mišljenja je Olja Vori, koja je s Igorom od njezine 18. godine. Upoznali su se u jednom kafiću, a prije braka zajedno su bili sedam godina. Olja se zbog ljubavi prema Igoru odselila iz rodnog Splita. Godinama je suprugu bila najveća podrška te se svojoj karijeri u potpunosti posvetila tek 2016., kada su se za stalno vratili u Hrvatsku, o čemu su ona i Igor prije tri godine pričali za magazin Gloriju.

"Rodni Zagreb uvijek sam smatrao jedinim pravim domom i zato mi je drago što smo se nakon mnogo godina rada i odricanja tu skrasili. Igrao sam diljem Europe pa smo dvije godine živjeli u talijanskim gradovima Pratu i Conversanu, isto toliko u Barceloni, četiri godine u Hamburgu, tri u Parizu... Svugdje mi je bilo lijepo, ali u Hrvatskoj, u koju smo se vratili 2016., ipak mi je najljepše", otkrio je Igor 2019. za Gloriju. Olja Vori, koja je neupitno jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, tada nam je priznala da joj se ne dopada što ju se često percipira - kao "nečiju" ženu i fashionisticu. A isto nam je ponovila i sada.

"Zabavno je kako neki misle da sam ja ona influencerica sa špice", zaključila je za naš portal Olja Vori.

Linker
30. ožujak 2024 05:58