Mia Dimšić

 GORAN CIZMESIJA
JASNA PORUKA

Osječka pjevačica odgovorila na provokaciju: "Meni su lijepi, neću ih nikada mijenjati..."

Glazbenica Mia Dimšić svoj je profil na TikToku otvorila za pitanja obožavatelja, a među njima je jedno bilo posebno provokativno.

Glazbenica Mia Dimšić svoj je profil na TikToku otvorila za pitanja obožavatelja, a među njima je jedno bilo posebno provokativno.

Osječka kantautorica Mia Dimšić otvorila je svoj profil na TikToku za pitanja svojih pratitelja i obožavatelja, a jedno od najkontroverznijih ticalo se njezinog izgleda. Jedna pratiteljica upitala je pjevačicu hoće li ikada srediti zube, aludirajući da bi to trebala napraviti jer su joj zubi - nesavršeni, točnije vidljivo razmaknuti. Na to pitanje 30-godišnja Osječanka je iskreno odgovorila i objasnila zašto je njen odgovor - negativan.

"Ne, neću nikada mijenjati svoje zube zato što ih volim i zato što su mi lijepi. Ako nisu lijepi drugima, iskreno, boli me briga", izjavila je Mia Dimšić i dodala kako je uvjerena da nitko nikada ne bi trebao mijenjati nešto na sebi samo zato što ga okolina uvjerava da to, iz bilo kojeg razloga, ne valja.

@mia_dimsic Odgovori @sara banana vaše mišljenje? ? #qanda #selflove ♬ original sound - Mia

"Mislim da uvijek treba slijediti sebe i svoje osjećaje, te biti sebi na prvom mjestu", zakjučila je i zaradila brojne lajkove i komentare podrške. "Baš zato si posebna", "Hvala ti, Mia, napokon netko tko je bio i ostao svoj", "U pravu si, ostani kakva jesi"... glase neke od poruka. Pjevačica se u razgovoru dotaknula i društvenih mreža koje često nameću iskrivljenu stvarnost, ali i služe kao mjesto na kojem se liječe frustracije.

image

Na festivalu Melodije Jadrana predstavila je duet "Ajmo u đir" s Nenom Belanom

VOJKO BASIC CROPIX

"Mislim da nije baš ni lijepo ni pristojno takve stvari govoriti drugim ljudima. Svi se moramo zajedno potruditi da društvene mreže prije svega budu mjesto za humor, zabavu, neopterećenost, poštivanje drugih i ljubav, a ne neko mjesto za kojekakve frustracije i ventiliranje istih", izjavila je Mia Dimšić koja je u razgovoru za Gloriju osjećaj frustracije svojedobno označila jednim od glavnih uzroka svega lošeg i negativnog što nas okružuje.

image

Mia Dimšić

TOMISLAV KRISTO CROPIX

"Iz frustracije proizlazi sve drugo loše", rekla je Mia koja se temom svojih nesavršenih zubiju bavi već godinama. Zbog njih je kao adolescentica bila sramežljiva, sve dok nije sazrjela, te joj je ta tema postala - nebitna.

image

Glazbeni producent Mel Bush i Mia Dimšić u Splitu ove godine

TOM DUBRAVEC CROPIX
Linker
27. travanj 2024 17:17