Uvijek svoja

Otkrili smo tajnu vjenčanice Blanke Vlašić: Moglo bi vas iznenaditi tko stoji iza dizajna haljine u kojoj se udala

Proslavljena Splićanka na svojem je najvažnijem danu nosila jednostavnu vjenčanicu koja je zbog "lađa" otvora u gornjem dijelu mnoge podsjetila na modele kakve voli nositi i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle.

Iako su prošla puna dva tjedna otkako se u rodnom Splitu udala Blanka Vlašić, brojni detalji oko najromantičnijeg trenutka u životu nekadašnje visašice do danas su obavijeni tajnom. Posebno zanimanje, očekivano, vlada za Blankinom vjenčanicom s obzirom na to da ona nije dala niti naslutiti tko stoji iza njezinog svadbenog stylinga. Danima se tako već nagađa je li je kupila u Belgiji, odakle je njezin suprug, sportski novinar i voditelj Ruben Van Gucht, a spominjali su se i neka domaći kreatori s kojima je Blanka surađivala tijekom sportske karijere...

Gloria.hr doznaje da je riječ o Blankinom vlastitom dizajnu, a sašila ju je njezina omiljena švelja Irena Pezo.

Blanka i gospođa Pezo poznaju se dugi niz godina, još iz vremena kad je proslavljena visašica bila u samom atletskom vrhu te je u proteklih desetak godina splitska švelja zaslužna za više manje sve njezine svečane outfite.

Kako smo saznali, Blanka je i ovaj put svojoj suradnici došla s gotovom idejom i željom o tome kakvu vjenčanicu je zamislila, a sama je i kupila saten za nju. Blanka je htjela da bude jednostavnog kroja, duga do poda, da prati liniju tijela te da ima uske rukave i gola ramena, što je i inače njezin omiljeni model.

Iako je Blankina vjenčanica u gornjem dijelu neke podsjetila na kroj kakav nerijetko nosi i modno osviještena supruga vojvode od Sussexa, Meghan Markle, mišljenja su podijeljena. Mnogi bi voljeli da su Blanku u njezinom velikom danu vidjeli u raskošnoj vjenčanici, no umirovljena atletičarka svojim je izborom oduševljena i navodno je zasuzila od sreće kad ju je prvi put probala.

image

Blanka je sama dizajnirala svoju vjenčanicu.

Privatni arhiv

Podsjetimo, Blanka Vlašić 23. svibnja udala se za Rubena Van Guchta, a njezina svadba bila je jedna od najbolje čuvanih tajni ikada. Hrvatska javnost nije ni znala da je u vezi s Rubenom koji se krajem prošle godine rastao od bivše supruge. Doduše, i poznati je Belgijac još u travnju tvrdio da između njega i Blanke nema ništa, kad su ga tamošnji mediji upitali za razlog čestih posjeta Splitu.

Blanka i njezin suprug, s kojim od vjenčanja živi na relaciji Hrvatska - Belgija, bračne su zavjete proslavili u uskom krugu najbližih osoba, a sretnu vijest otkrila je ona sama na svom Instagram profilu na kojem je tri dana kasnije objavila fotografije s vjenčanja. Tada je i priznala da s Rubenom krajem ove godine očekuje sina.

"Rekli smo da. Da jedno drugom u lijepom Splitu. Da zajedničkom životu u Splitu i u Belgiji. Da izgradnji obitelji Va Gucht-Vlašić u budućnosti. Da najvećem daru u našim životima, našem dječaku koji će se roditi krajem godine i koji nam već znači sve u životu", napisala je Blanka pored fotografija s njezinog vjenčanja.

Čitajte i: SUPRUG BLANKE VLAŠIĆ S KOJIM ČEKA SINA FRIŠKO JE RAZVEDEN, OTKRIO I ŠTO JE PRESUDILO NJEGOVOM PRVOM BRAKU

Linker
18. travanj 2024 10:40